31 maaliskuuta, 2014

3/14

Maaliskuu.




 Kuunvaihteessa Elea 1v9kk (30.3) ja Vila 3kk (29.3).♥

•Maaliskuun aikana Vila alkoi ääntelemään enemmän, ja "vastailemaan" puheeseen. Hymyily alkoi jo 8 viikon ikäisenä ja koko ajan niitä satelee enemmän. Neljää päivää ennen 3kk-päivää pikkutyttö nauroi ääneen ensimmäistä kertaa. Katse kohdistuu usein käsiin, ja niitä ihmetellään kovasti. Vila tykkää seurailla Elean leikkejä sylistä tai sitteristä, ja Elean hyppely saikin vauvan ensimmäistä kertaa nauramaan ääneen.



•Elea kehittyy hurjaa vauhtia. Uusia sanoja tulee päivittäin lisää. Niiden laskemisen lopetin jo kuukausia sitten, kun lähestyttiin 200 sanaa. Maaliskuun aikana tuli ensimmäinen 5-sanainen lause: "Ei saa ottaa pompaa (pompulaa) pois." Tällä hetkellä pikkutytön lempipuuhaa on piirtäminen (pöytään, käsiin ja vaatteisiin) ja kirjojen lukeminen. Kaupassakäynti, shoppailu ja kävelylenkit on huippuja, Elea rakastaa rattaissaistumista. Maaliskuun aikana Elea on myös ruvennut pelkäämään kukkia. :D Toivottavasti se loppuu ennen kesää. 



•Maaliskuun aikana äitin kuntosalijäsenyys jatkui tauolta. Käyntejä kuun aikana tais tulla peräti kolme? Säälittävää. Mun tavoitteena olis päästä 3 käyntiä/viikko, niin tuota jäsenyyttä olis rahallisesti kannattavaa jatkaa. Ehkäpä tämä tästä kun pääsis vaan rytmiin. :) 

•Remontti jatkuu. Julkisivu alkaa varmaan pikkuhiljaa olla valmis ja pian pääsis laittamaan pihaa kuntoon. 

•Kevät on tullut ja se saa mut niin iloiseksi! ♥

•Kevätarvonta alkoi. Voit osallistua täällä vielä sunnuntaihin asti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti