19 marraskuuta, 2013

Minä rakastan sinua

"Kaiken se kestää,
kaikessa uskoo,
kaikessa toivoo,
kaiken se kärsii. 
Rakkaus ei koskaan katoa."

Kaksi vuotta sitten heräsin siihen, kun herätyskellona toimiva radio käynnistyi klo. 5.00 ja sattumalta soitti Bruno Marsin kappaletta Marry you. Oli pimeää, ja mahassa lenteli perhosia. "Tänään on se päivä!"

Heräiltiin, puettiin, ja ajettiin romanttisesti ABC:lle aamupalalle. Kahvin seuraksi oli pakko ostaa sämpylä että varmasti jaksan päivän, mutta loppujen lopuksi se jäi syömättä kun jännitti niin paljon.Kaksi vuotta sitten sain toisen sormuksen mun vasempaan nimettömään. Lupasin tuolle maailman rakkaimmalle, ärsyttävimmälle ja ihanimmalle miehelle mun sydämen myötä- ja vastoinkäymisissä aina elämän loppuun asti. Ilmaisin mun tahdon rakastaa, hyvinä ja huonoina hetkinä. Ja tahdon edelleen. ♥Häät meillä oli aika perinteiset. Me ei haluttu mitään leikkejä tai muuta sellaista, koska molemmat oltais koettu se kiusallisena. Otettiin vieraat vastaan, muutama puhe, ruoka, kahvi, ja vapaata oleskelua selvinpäin. Illalla lähdettiin suoraan häistä ajamaan Helsinkiin, josta jatkettiin matkaa aamulla häämatkalle Teneriffalle. Vietettiin lämmössä aivan ihana viikko kahdestaan, ja n. viikko häämatkan jälkeen tein positiivisen raskaustestin. Ihanaa aikaa siis. :)


Tänään on siis meidän toinen hääpäivä. ♥ Viimevuonna vietettiin hääpäivää kotona kolmestaan, koska en raaskinut viedä Eleaa hoitoon. Eemi haki ravintolasta ruoat tänne, ja syötiin keittiön pöydässä tyttö sylissä. Tänä vuonna taitaa mennä samalla kaavalla, jos ei oikeen innostuta. :)

2 kommenttia: