06 marraskuuta, 2013

33+0

Täällä taas! Miten musta tuntuu että oon ollut ainakin ikuisuuden poissa. Mieli myllertää edelleen, mutta elämä jatkuu ja eteenpäin on mentävä. Tämmöset tapaukset saa mut entistä enemmän ajattelemaan sitä, miten jokainen päivä ja hetki on arvokas, ja jokaisesta niistä pitäis nauttia ihan täysillä. :)

34. raskausviikko pyörähti käyntiin tänään! Eteenpäin mennään näköjään edelleen ihan huomaamatta. Laskettuun aikaan on viikkoja jäljellä seitsemän! Kyllähän nuo viikot vierii älyttömän nopeesti, vaikka viimepäivinä on kyllä ollut jo aika kärsimätön olo. Oon liittynyt semmoseen joulukuisten fb-ryhmään, jossa siis on jonkun verran meitä äitejä joilla on laskettu aika joulukuussa. Yksi meistä on jo vauvan saanut, ja parilla muulla ei oo kaukana. Voin vaan kuvitella sen joulukuun kun oikeesti kaikki synnyttää ja saa vauvoja, ja mulla on sillon edelleen vauva masussa. Sitten voi olla jo toosi malttamaton olo.. :D

•Tällä viikolla meidän pieni painaa n. 2100g ja on n. 39cm pitkä. ♥

Perjantaina päästäänkin taas neuvolaan tarkastamaan pienen (ja äidin) vointi, joten sillon tulee taas enemmän raskausasiaa. Muuten edellinen viikko on mennyt oikein hyvin. Pahimmat selkäkivut on tainnutettu, ja voin puutakoputtaen myös hehkuttaa että mua ei oo närästänyt moneen päivään! Viimeviikolla se ärtyi jo niin pahaksi, että jouduin käydä apteekista hakemassa Rennietä. No, nyt ne lojuu ainakin toistaiseksi tuolla kaapin perällä, ja toivottavasti saan ne sinne jättääkkin. :) Kaikki siis erittäin hyvin, tosin pikkutyttö flunssailee täällä taas, ja yskä on kamala ja häiritsee yöunia. Palaan siis paremmalla ajalla taas.  :)

Masukuvan postaan perässä viimeistään huomenna kun saan Eemille kameran käteen.. Jos edes onnistuu viimekerran jälkeen, Eemi ei ollut iloinen. :D 

5 kommenttia:

 1. :) Oonki koko viikon käyny kattelee,että koska se uus postaus on! Viikko postausta osasinki odottaa:)

  Must tuntuu et mahanahka vaan venyyvenyyjavenyy ja sattuu kivasti.. tänäänki liika seisominen kyl pakotti istumaan..:(

  Miten sul on joka? Viikko neuvola?:D eihä uudelleen synnyttäjien tarvi niin usein käydä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tiiä mihin on menny kaikki aika, yhtäkkiä vaan eilen tajusin että on jo keskiviikko taas.. :D

   Tää on nyt eka kerta ku on kahen viikon väli vaan. :) Vissiin käytäntö vähän vaihtelee paikkakunnittain, kun oon kans käsittäny että jossain pöin toissynnyttäjillä ois paljon harvemmin neuvolat koko raskausajan, mutta mulla on ainaki koko ajan menny samalla kaavalla ku Elean odotusaikana.. :)

   Poista
 2. No aika jännä! Must tää on ollu kivaa ku ei tarvi kahen viikon välein ravaa neuvolas...:D
  Ja siitä puheen ollen, saan taas vaihtaa mun aikoja.... jes.. kun ei oo ketää joka ois neidin kans sen aikaa ku oon neukus ja niin inhottavaa ottaa mukaa ja pukee ja riisuu ja pukee ja riisuu....:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää onneks vaan tykkään käyä sielä.. :D Joo on varmasti inhottavaam ja meillä ainaki Elea alottaa kirkumisen viimestään sillon ku hyppään siihen pöyälle ottaa sf-mittaa jne. ni pitää jotenki aina niin hätäsesti ottaa ja käyä sitte :/ Onneks Eemi pääsee töistä tulemaan oikeestaan melkeen millon vaan kun on yrittäjä, niin saa sen kotiin Elean kans sitte.. :)

   Poista
 3. Oon siltä osin kade, et mies voi tulla kotii ku tarvii.

  Oon ehkä kysynykki, mut onks teil iltaisin itkupotkuraivareit sängys? Meil meni hetken hyvin, mut tälläki viikol joka ikinen ilta neiti on huutanu tuol sängys.. ja ku ei sille vois antaa joka kerta periks, sen on opittava nukkuu.. ja mä en sinne voi mennä kun se sit haluu pois ja äitin sylii.. argh että on vaikee, ei mekää voida nauttia siitä kaksinkeskisest ajasta mitä normist ois pari tuntiakin jos yks nukahtais nätisti..

  VastaaPoista