13 marraskuuta, 2013

34+0

35. raskausviikko. ♥

*Tällä viikolla meidän pieni painaa n. 2300g ja on n. 41cm pitkä. 

Todellakin ollaan jo loppumetreillä!  Laskettuun aikaan on jäljellä 6 viikkoa, ja ehkä sittenkin mulla jää hommat vähän puolitiehen.. Elean huone ei oo vielä valmis, ja olisin halunnut totuttaa tytön sinne hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää.. Yhtäkkiä huomaan, että ei tässä enää paljoa aikaa jäljellä olekkaan.Kaippa me samassakin huoneessa pärjätään, ja meidän makkari on kyllä niin iso että hyvin sinne mahtuu. En vaan sitten viitti heti vauvan synnyttyäkään tyttöä sinne siirtää, eiköhän siinä pikkukaverissa ole jo tarpeeks totuttelemista. Vauvan riippukehto on pitänyt pestä jo monta päivää,  mutta tuossa se edelleen odottaa kodinhoitohuoneen nurkassa. Pienet vaatteet pitäis pestä ja pakata talteen, ja kaikkea pientä on vielä ostamatta. Huomenna aion sen verran edistää asioita, että oon menossa katsomaan Manducan kantoreppua yhden naisen luo. Toivottavasti olis uudenveroinen kuten myynti-ilmoituksessa lupailtiin niin se olis ainakin hoidettu. :)

Meillä on TAAS sairastettu monta päivää. Ensin tosiaan Elean kuume laski, ja tilalle tuli parin päivän kuluttua flunssaa ja vähän lämpöilyä. Seuraavaksi saatiin sitten joku järkyttävä kurkkupöhö ja yskä, josta tyttö on onneks jo vähän paranemaan pöin. Itellä yskä ja jäätävä kurkkukipu alkoi sitten eilen. Olo on tosi uupunut ja tätä yskää ei saa helpotettua millään, toivottavasti menis äkkiä ohi..

Mulla on luonnoksissa lähes valmiina erikseen raskauspostaus jonka koitan saada huomiseks valmiiksi, joten tähän en nyt enempää höpötä. :)

5 kommenttia:

 1. Voi eikä =D loppusuoralla!!! Tsemppiä flunssan karkotukseen ja hyviä vointeja mahan kanssa =)

  VastaaPoista
 2. Kamala flunssa, se on vähä semmoi ettei siit pääse eroon :(

  Mitä kaikkea sulla on ostamatta? Mä joudun ostaa uuden hoitoalustan,ku nykynen on rikki :( haluun semmosen muumi-kuosisen ehdottomasti,sama se mitä maksaa :D Tutteja, ehkä vaippoi,pinnasängyn pehmuste ja patja ja petivaatteita...oikeesti yökkäreit ja sukkiaki pitäs jostain haalia :D huoh...

  Millai oli kantoreppu? mullakin on, taitaa olla emmaa, ja jännittää vähä sen kokeilu,kun iida ei ikinä oo kulkenu liinas tai repus.. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kans molemmat tarvis yökkäreitä ja sitte vie jotai perus talvikampetta, tutit, vaipat, petivaatteita, (vauvalle ei oo ees peittoo), pinnasängyn pehmuste, sitte ööööö vaikka mitä varmaa.. :D Pitäis vissii oikee kerää listaa, ja sitte oon niin sokkona ostellu vaatteitaki etten tiiä yhtää paljo on mitäki kokoo ni ne pitäis kattoo..

   Reppu oli hyvä ja ostin sen. Ei meilläkään oo koskaan mitään semmosia kokeiltukkaan, mutta aattelin että jos on tyylii koliikkivauva tai jotain ni vois helpottaa arkea kun sitä vois pitää tuossa ja samalla puuhastella kotona, ja myös Elean kanssa shoppailu olis helpompaa kun se ei rattaissa meinaa viihtyä enää kaupassa.. Ainaki oon kuullu että selässä pitäis isompaaki jaksaa ihan hyvin kantaa, mutta saa nähä.. :)

   Poista
 3. Mä oon koittanu listaa kirjoittaa, kyl siitä viel paljo luultavasti uupuu.. meinasin kokeilla rintakumei, ku viimeks meni imetys pyllyllee samantien ku toi repi iha rikki.. jos onnistuis vaikka täl kertaa. :)

  Kyl meillä onneks neiti viihtyy vielä rattais eikä haluu pois. Ei must ois juoksee kaupas sen peräs ku sattuu jo kävelyki:D

  VastaaPoista