28 marraskuuta, 2013

Kesän muistot


 Just niin mun tyylistä, että ensin haaveilen lumesta, joulusta ja pimeästä, ja nyt kun joulu on ihan käsillä niin mun mieli pyörii kesässä. Tähän tosin saattoi vaikuttaa se, että saatiin vihdoin pöytäkone käyttöön. Niimpä kaivoin laatikon perältä muistitikun ja rupesin tyhjentämään kameran muistikorttia sinne. Samalla löytyi kaikki kesäkuvat.



Ensimmäinen kunnon kesä mun pienen tytön kanssa. Mulla oli niin paljon suunnitelmia. Osa niistä toteutuikin, osa jäi vaan haaveiksi ja ensi kesän suunnitelmiksi. Kyllä taas huomaa, miten nopeasti aika kuluu. Vastahan Elean kanssa istuttiin nurmikolla auringon lämmössä, ja nyt on jo ihan talvi.

Näitä kuvia katsellessa tuli niiiiin haikee olo. Miks me ei käyty enemmän rannalla? Elea tykkäs uimisesta ihan hirveesti, minkä takia en vienyt sitä sinne useammin? Miksi me ulkoiltiin niin vähän? Miks me ei kunnolla nautittu kesästä ja siitä lämmöstä? Kesällähän tähän kaikkeen oli hyvät syyt.. 


Kyllä me kerettiin paljon tehdäkkin. Keinuttiin, vaunuiltiin, makoiltiin terassilla. Reissattiin, muutaman kerran uitiinkin, ja syötiin jäätelöä. Harjoiteltiin kovasti kävelyä, ja loppukesästä jo Elea juoksi avojaloin nurmikolla. Syötiin ulkona, mökkeiltiin, nukuttiin teltassa ja suviseuroissa majoituttiin pakettiautoon. Kerättiin kukkia, ihmeteltiin lintuja ja muita eläimiä, haaveiltiin vauvasta, joka vielä oli aivan pienen pieni. Käytettiin mekkoja, ja Elea sai ensimmäiset kengät. Juhlittiin tytön 1-vuotissynttäreitä ja illalla äiti itkien selasi kuvia vauva-ajalta. Istuttiin cartingradan varrella kuulosuojaimet päässä, ja tietysti syötiin mansikoita.




Ensi kesä on pyörinyt mielessä jo paljon. Silloin Elea on jo iso 2-vuotias. :( ♥ Toisaalta mukavaa, kun voidaan tehdä jo vaikka mitä kun tyttö ymmärtää paljon enemmän, mutta saa nähdä miten kaikki onnistuu puolivuotiaan vauvan kanssa. Ainakin Muumimaahan on pakko päästä! Eemillä on toivottavasti mahdollisuus pitää edes vähän enemmän lomaa kuin tänä kesänä, joten ehkä me päästään muutenkin reissailemaan? Haaveissa olisi myös saada oma piha valmiiksi, ja taloonkin loput paneelit paikoilleen. 

Ensi kesään on vielä aikaa, joten siitä kerkeää haaveilla vielä monta kertaa. Näitä kuvia halusin vaan tulla jakamaan, ehkä ne piristää teitäkin näin talven keskellä. Jatketaan nyt vaan joulun ja jouluvauvan odotusta, ehkä silloin viimeistään saan muuta ajateltavaa. :)

4 kommenttia: