27 marraskuuta, 2013

36+0

37. raskausviikko. ♥ 

"Sikiö kasvattaa eniten kokoa raskauden viimeisten viikkojen aikana, vähintään 200 grammaa viikossa."
(Vau.fi)

Kuten varmaan huomasitte, kokoarvioista oon luopunut loppuajaksi. Tuntuu tyhmältä kirjoitella niitä viikosta toiseen, kun luultavasti meidän vauvan kohdalla ne ei pidä paikkaansa..

Koko päivän mietein, että tuunko tänään edes postaamaan. Tuntui siltä, että mun "pitää". Oikeestihan mulla ei edes ole mitään asiaa, joten miksi mun pitäis? Mulla on ollut joka keskiviikko tapana päivitellä kuulumisia, joten tulimpa nyt kuitenkin.

Raskaus jatkuu siis ihan normaalisti, eikä voinnissa oo tapahtunut sen kummempia muutoksia. Masu kasvaa ja vauva painaa kylkiluita tosi ylhäällä, sais laskeutua jo! Pientä vihlontaa on tuntunut kohdunsuulla lääkärikäynnistä lähtien, toivotaan että siellä jotain tapahtuu.. ♥ 

Ai hemmetti miten negatiivinen postaus! En tiedä miks edes julkaisen tämmöstä paskaa.. :D Luultavasti johtuu siitä, että oon aivan älyttömän väsynyt. Postaushaluttomuus johtunee samasta syystä. Tämä tyhmä äiti makasi sohvalla tv:n ääressä vielä kahdelta yöllä, ja ennen kolmea ei tainnut uni tulla sänkyynsiirtymisestä huolimatta. Tyttö olikin pystyssä jo kahdeksan jälkeen joten unet jäi aika lyhyiksi. Kaiken lisäksi Elea päätti päivällä että päikkäreitä ei tarvita kuin puoli tuntia, jonka aikana en kerennyt ite edes silmiä laittaa kiinni. Huoh..

Jotta tämä ei olis ihan negatiivinen postaus niin vaihdetaan aihetta ihan lennosta vähän iloisempaan. Saimpa kaikesta huolimatta mun aiiivan ihanan uuden jouluvalon valmiiksi tänään! Pallot oon siis jälleen kerran tehnyt paperinarusta vesi-ilmapallojen päälle. Pari päivää ne makas tuossa pöydällä ja äsken vihdoin sain laitettua ne tuohon valonauhaan kiinni! Ne on oikeesti vielä nätimmät, kuin tuossa kuvassa. Oon niin ilonen. Kerrankin jotain, mikä sujuu multakin. :)
Nyt lähden saunan kautta nukkumaan tämän negatiivisuuden pois musta, ja huomenna palaan taas iloisemmissa merkeissä. :)


2 kommenttia:

  1. Meillä on sujunu tää päivä lähestulkoon samaan malliin, nukuin sairaan huonosti, Lauri heräs 8 eikä nukkunu aamupäikkäreitä kun 25min :( Noh, jospa sitä tänään sais aiemmin unta... Toi jouluvalo on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks suurin osa päivistä on niitä "helpompia", tieto siitä saa jaksamaan nämä huonommat.. :D Kiitos, itekki tykkään hirveesti! :)

      Poista