09 marraskuuta, 2013

Elämäni aakkoset

Monen muun bloggaajan tavoin päätin julkaista tämän postauksen. Lähinnä sen takia, että se ehkä on vielä semmonen "plussa" tuohon toissapäiväiseen Kuka minä olen? -postaukseen. (Täällä.) Lueskelin muiden vastaavia postauksia, ja käsitykset siitä, miten kohtiin pitäisi vastata vaihteli paljon. Tässäpä kuitenkin mun versioni tästä. :)

•••

A: Aika. Mun suurin huolenaihe. Se kuluu aivan liian hitaasti, toisaalta taas niin äkkiä. Sitä ei oo koskaan tarpeeks että kerkeisin käydä läpi mun TO DO-listan. (Ennenku se taas muuttuu.)

B: Bloggaus. Aivan huipputerapiaa!

D: Disney-elokuvat. Ne on ihania!

E: Eemi & Elea. Mun rakkaimmat. ♥

F: Firma. Eemi siis alkoi yrittäjäksi vuosi sitten, kun perustettiin oma firma. Fuck this shit.. 

H: Herkut. Voi miten rakastankaan keksejä, pullia, leivoksia, suklaata ja oikeestaan kaikkee epäterveellistä. :D

I: Ikävä. Kamala tunne. :(

J: Johanna Kurkela. En koskaan kyllästy siihen! Ja Joulu! ♥

K: Koti. Vaikka talo ei ole ihan semmonen mitä toivoisin, niin koti on kuitenkin paikka, missä voin rentoutua ja olla just miten tykkään.

L: Listat. Kauppalistat, TO DO-listat, muistilistat, siivouslistat, vaatelistat, nimilistat. Rakastan listojen tekemistä. Listat myös puuttuu seinistä.

M: Musta. Mun lempiväri? Hmm.. Ainakin joskus..

N: Nakkikeitto. Mun ehdoton maailmanparasruoka, mausteena kilo suolaa. En vieläkään osaa tehdä yhtä hyvää kuin mun mummu teki, mutta oon kuullut että harjoitus tekee mestarin..

O: Odotus. Can't wait!

P: Perhe. Sanalla tarkoitan myös osaa mun sukulaisista, ja Eemin ihanaa perhettä joka on ottanut mut myös ihan omakseen. ♥

R: Rakkaus. Miten paljon toista ihmistä voikaan rakastaa? Musta tuntuu että mun sydän aivan pakahtuu kun katson tuota pientä tyttöä. ♥

S: Siskot. Mulla on kaks aivan ihanaa ja rakasta pikkusiskoa. ♥

T: Työ. Pyörii paljon mielessä. Mikä musta tulee isona?

U: Usko. Pyörii meidän elämän ympärillä monella tapaa. Aiheuttaa ristiriitaisia tunteita ja toisinaan myös vaikeita tilanteita. Eemi on siis kasvanut lestadiolaisessa perheessä. (Me ei olla siis uskovaisia.)

V: Vauva. Niin kovasti odotellaan pikkuista kotiin. ♥ Tällä kirjaimella taitaa myös pikkuisen etunimi alkaa. ;)

Y: Ystävät. Mulla on maailman hauskimmat ja ihanimmat semmoset, kiitos teille! ♥

Ä: Äitiys. Parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut. Saan olla äiti mun pienelle tytölle. ♥

Ö: Ötökät. En varmaan oo ainut joka vihaa niitä?

•••

Kuten varmaan huomasittekin, jätin suosiolla muutaman kirjaimen välistä pois. Tämän postauksen ajattelin toteuttaa sillä ajatuksella että se on vaan semmonen nopee kiva päivitys kun tänään en huomisen järjestelyn ohella muuta ole kerennyt kirjoittaa. No, ei ollutkaan ihan niin helppo juttu.. :D

Oikeen ihanaa viikonloppua kaikille teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti