25 marraskuuta, 2013

Maanantai

"Taas saapui aivan liian aikaisin taas.."

Viikonloppu vierähti kyllä semmoisessa hulinassa, että päivien kulkua ei taas kerennyt huomatakkaan. Lauantai-aamuna meillä alkoi kattoremonttitalkoot klo. 9.00. Elean kanssa siis saatiin viettää päivä oikeestaan kahdestaan kahvia keitellen ja ruokaa laittaen remppamiehille. Illasta olikin katto vihdoin valmis. Ihanaa, yks stressinaihe taas vähemmän, kun tuon valmistumista on saanut murehtia.. 




Iltapäivästä haettiin Elean kanssa Eemin kolme nuorinta veljeä meille leipomispuuhiin ja yökylään. Oli meillä kyllä mukavaa, mutta pakko myöntää että on se ihan eri asia olla yhden kanssa kuin neljän.. :D Toisaalta oli kyllä itelläkin vähän aikaa puuhastella omia juttuja, kun pojat (4v, 5v & 7v) piti Elealle seuraa. Pipareita leivottiin ja koristeltiin varmaan 20 pellillistä, ja viimeset karkit saatiin liimattua paikoilleen klo. 23. Välissä saunottiin ja uitiin poreammeessa, kyllä Elea oli innoissaan! Kylpyvaahto maistui ilmeisesti tooosi hyvältä ja hiustenpesunkaan kanssa ei tarvinnut tapella yhtään kun ammeessa pestiin. :) Selkä kyllä huusi illan jälkeen hoosiannaa kun nukkumattia tavoittelin yhdeltä yöllä sohvalla.. Pojat pääsi Eemin viereen nukkumaan, ja siirryin siis suosiolla tän masun kanssa olohuoneeseen. Yöllä Elea vielä päätti kivan illan päätteeksi viihdyttää meitä niin ihanalla ja kimeällä äänellänsä, joten loppujen lopuks tyttö tuli sitten mun viereen sohvalle jatkamaan unia ja että sais kaikki nukkua rauhassa.. :D 

Sunnuntaina päätin sitten ottaa vähän omaa aikaa, ja lähteä käymään Pippurin (klik!) kanssa joulumessuilla. Takki päällä olin suunnilleen menossa, kun Eemi soitettiin auraamaan. No, hirveellä kiireellä kiikutettiin pojat kotiin ja laitettiin Elea valmiiksi messuille. Tyttö pääsikin mukaan, ja oli kyllä just niin vaikee homma kun olin kuvitellutkin. Ahtaat välit ja paljon ihmisiä, yritä siinä sitten taiteilla rattaiden kanssa välissä ja päästä edes vähän etenemään. Saatiin kuitenkin messut kierrettyä, ja ostinkin sieltä sitten vähän askarteluvärkkejä jotain joulujuttuja varten. :) Iltapäivästä käytiin mun toisen ystävän luona vielä kahvittelemassa. Eemi pääsi kotiin toivottamaan Elealle hyvät yöt, ja itekkin olin jo aivan unen tarpeessa..

Tekemistä on ollut yhdelle viikonlopulle ihan tarpeeks, ja tämän päivän aionkin kyllä kuluttaa ihan vaan sohvalla maatessa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti