07 lokakuuta, 2013

Aurinkoinen viikonloppu

Taas kerran viikonloppu meni hurjaa vauhtia ja tänään sai herätä tylsään maanantaiaamuun ilman Eemiä. :( Ollaankin varmaan tämä viikko Elean kanssa melkeen kahestaan kun Eemin pitää saada katto valmiiks, joten iltatöitäkin tiedossa..

Ilmat on onneks ollut aivat ihania, aurinko on paistanut eikä oikeestaan kylmäkään oo ollut. Ollaan Elean kanssa oltu ulkona ihmettelemässä "kukkia" joita tyttö näkee joka suunnassa (puut, lehdet, puskat jne.), tehty pitsaa ja muutenkin herkuteltu taas ihan liikaa. Lauantaina käytiin myös tyhjentämässä iskän asunto, ja aika haikeella mielellä sai sen jälkeen viikonloppua jatkaa.. :/ Sunnuntai meni kotona laiskotellessa, paitsi että sain yhden ikkunan pestyä. :D Päivystyksessä sain istua viikonlopun aikana vaan 4h jonottamassa sairaanhoitajalle haavanhoitoon..

Huomenna on isin ulosveisuu ja sitten voi jatkaa hautajaisten suunnittelulla. Tekemistä sais olla koko ajan, tuntuu että pää hajoaa jos yhtään pysähtyy miettimään näitä asioita. Onneks on tuo pikkutyttö piristämässä, ja pitämässä liikkeessä. ♥

Kävelyt Elean kans on nyt viikonloppuna tehnyt vähän tiukkaa. Ei tarvi pitkää matkaa mennä, kun rupee supistamaan. Ei kipeesti, mutta todella häiritsevästi. Supistus ei lopu ollenkaan, vaan mitä pitemmälle edetään, sitä kipeemmäksi alavatsa tulee ja vihlonta on kamalaa. Tänään 100m ennen kotia jouduin jo vakavasti harkita konttausta.. :D Pakko vaan on tuon pienen päästä ulos, ja kyllähän tuo ulkoilma muakin piristää,  ja hyvälle mielellä saa viimeistään se, kun näkee miten Elea tykkää ja jaksaa kaikesta pienestä olla niin innoissaan ja ihmeissään. ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti