18 lokakuuta, 2013

Syysflunssa

Täällä siis sairastetaan taas. Ite oon onneks saanut pysyä toistaseks ainakin terveenä, mutta Elea ja  Eemi ei. Tosin on tässä hyväkin puoli; melkeen voisin jo puuta koputtaen todeta (ja toivoa), että Elean uniongelmat oli kaikki seurausta tästä flunssasta. 

Toissayö oli edelleen aivan hirveä, ja jo klo. 6.30 herättiinkin eiliseen päivään kolmen tunnin unien jälkeen. Siitäkin huolimatta eilinen päivä meni tosi hyvin, tyttö viiletti pitkin taloa räkä poskella ja hymy huulilla. Niin reippaasti alkoi nukkumaan klo. 21 ja herättiin tänään hyvinnukkuneina 12 tunnin yöunien jälkeen klo. 9.00. Jes! :)

Kotioloissa ollaan siis oltu eilen, kun Elealla oli vähän lämpöäkin. Täällä oon suunnitellut sitten jo joulukortit valmiiksi, ja ehkä tässä pitää viikonlopun aikana ruveta jo askartelemaan. Eilen tein pasteijoita kinkku-tuorejuusto- ja kinkku-aurajuustotäytteillä iltapalaksi. Ollaan leikitty, siivoiltu ja kylvetetty nukkea wc-pöntössä. Oikeestaan meillä on ollut ihan mukavaa, kun ei tuo sairastelu näytä Eleaa hirveesti kiukuttavan. :)
Lunta on satanut tänään paaaljon lisää, joten ehkä me päikkäreiden jälkeen tohditaan lähteä ulkona käymään, kun tyttö on toistaiseksi saanut ihmetellä tuota näkyä vaan ikkunasta.
Viikko on kulunut hurjaa vauhtia ja taas on edessä viikonloppu. Eemikin on ainakin näillänäkymin kotona kans (toivottavasti). Taidampa sen kunniaksi leipoa mustikkapiirakan illalla vielä. 
Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti