28 lokakuuta, 2013

Pesänrakennusvietti?

Se taisi löytää tiensä meillekkin. Voi mikä hinku mulla ois laittaa koko kämppä uuteen uskoon!

Meidän talo ostettiin siis kaksi vuotta sitten, todella hirveessä kunnossa. Tänne on siis tehty niin iso remontti, että eipä paljoa alkuperäistä ole jäljellä. Vuoden verran se on nyt ollut asumiskuntoinen vaikka listoja ja jotain pientä vielä uupuukin. Harmittaa että Elean odotusaikana hormonimyrskyssä oon tehnyt kaikki sisutusratkaisut jotka todella haluaisin nyt muuttaa. Listalla olis muunmuassa keittiön kaapistot, alakerran lattia, kylppärin laatat, wc, ja ainakin kaikki alakerran seinät pitäisi maalata ja kaikki huonekalut vaihtaa.. :D Lompakko ei oo niin innoissaan näistä muutoksista, joten ne varmaan jää tekemättä. Yläkertaan ollaan saatu nyt uusi lattia, ja seinät ja katot pitäisi vielä tehdä niin pääsen laittamaan vihdoin Elean huonetta! ♥ Se vähän piristää,  että siitä ainakin saan nyt tehdä mieluisen.

Mikä siellä sitten on vialla? Joka paikassa nään vaan ne "virheet" ja asiat jotka olis voinut tehdä toisin tai hienommin. Harmittaa että kaikki hyvät ideat löytyy vasta nyt, kun sillon en niinkään tajunnut niitä edes etsiä.. Meillä on sisustuksessa käytetty paljon mustaa (joka paikassa), josta en enää tykkää. Talo on jotenkin kylmä eikä yhtään kodikas, ja joka paikka on aina sekaisin kun remppatavaraa, työkaluja yms. on aina pitkin ja poikin, ja kaapit jonne haluaisin piilottaa kaiken turhan on myös täynnä tätä paskaa. Sen lisäksi pohjaratkaisu on todella tyhmä ja ahdas, mikä taitaa olla ihan yleinen ongelma vanhoissa rintamamiestaloissa. Talo olisi tarkoitus saada pihaa myöten valmiiksi kesään mennessä, ja sitten se joutaa myyntiin. Kahden lapsen kanssa täällä on vielä ahtaampaa, ja kun makuuhuoneet on yläkerrassa on kai sanomattakin selvää että Elean lelut levittäytyy siis pitkin olohuonetta ja keittiötä kun ei tyttö yksin voi niillä leikkiä omassa huoneessaan vielä pitkään aikaan. Toivottavasti vuoden päästä me saatais jo katsoa uutta ja ihanaa kotia meidän perheelle.  ♥ Plussana täytyy kyllä sanoa, että asutaan aivan älyttömän hyvällä alueella, ja naapuritkin on mukavia. Tästä kaupunginosasta kyllä en lähde kuin pakon edessä.

Kaikkia pikkujuttuja oon täällä kuitenkin värkkäillyt ja paaaljon ideoita olis mielessä vielä toteuttamatta. Viimeviikolla oon puuhastellu muunmuassa tämmöistä:


Pipo mun ystävän tytölle. Pitää Eleankin ilmeisesti saada samanlainen kun se siitä niin tykkäs. 


Joulukorttien tekoa ♥
Oon nyt kaks päivää yrittänyt saada tätä postausta loppuun, mutta kun loppujen kuvien lisääminen ei onnistu joten nyt mennään sitten ilman.. Eli tosiaan muutakin on tässä tullut tehtyä mutta jospa kokeilen joku toinen päivä jatkaa tästä ja laittaa kuvia mun 
• ihanista uusista maustepurkeista
•uudesta yläkerran lattiasta ♥
• Elean ihanasta tilkkupeitosta ( joka tosin on vielä kesken )
• kaktuksesta joka sai vihdoin nätimmän ruukun..

Tämän viikon omistan kyllä Elean tilkkupeitolle, jotta saisin vihdoin loput tilkut tehtyä ja pääsisin kasaamaan sitä valmiiksi. :) Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille! ♥

10 kommenttia:

 1. Kiva, että joku on touhua täynnä.. mäki tekisin varmasti jos Iida ois täysin terve, muttakun ei viel oo..
  Joulukortteja munki tarvis alkaa väsää, en vaa keksi mitä niihin tekis, ja listahan pitää alottaa siitä, kelle niitä kortteja lähettää..
  Mulla on tänään neuvola, piti olla jo aamul mut sieltä tuli viestii et siirtyy iltapäivälle, vähäkö kiva mennä vähä kipeen ja kiukkusen lapsen kans, en vaa viitti siirtää enää..nimenomaa otin tälle viikolle aamuajan, et isi ois ollu koton tyttösen kaa.. mutku ei...

  Nii ja ku kysyit siin yhes, et miks ptt kävi. Koitin vastaa jonku kolme kertaa, mut mulle se kommentti ei ainakaa näy. Eli koska oon alle 21v ja lapset on niin pienel ikäerol ni tätskä halus siks tulla kyläilee... vähä kyl ärsyttää,ku neukun täti tollai ite päättää et pitää pttn tulla...:/ ei tosiaan puhuttu neukun tädin kaa mtn kyseisest asiast.

  Tulipa pitkä kommentti 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koittakaahan parantua! :) Joo tuo kiukutteleva tyttö+neuvola ei varmaan mukavaa oo, ite käyn mieluiten yksin vaikka Elea ois terveenäkin..

   Okeei, eipä mulle oo mitään tuommosia ehdoteltu. :o Onhan se kiva että pidetäänhuolta ja tarkistellaan että varmasti pärjää, mutta mua kyllä enemmän vaan ahdistais jos joku vieras haluais tulla tänne sekaantumaan, ainakin kun tietää te että hyvin päpärjätään.. :)

   Poista
  2. * Niin siis kun tietää ITE että hyvin pärjätään :D Puhelin taas tekee omiaan.. :D

   Poista
  3. No joo ku mäki puhelimes sanoin tädille, et emmä kyl ehkä tarvis sitä tapaamist ni se vaa oli et kyl mielellää ja plaaplaa.. kävi mul Iidaa oottaes kans ptt ja se tuli joku kuukaus synnytykse jälkeenkin käymää ja tekee jtn masennus kyselyä.. ei mul oo mtn hätää kyl mä pärjään, mut ei tunnu tädit moist uskovan.. 8)

   Menihä se neukku käynti iha ok, Iida ei vaan osaa siivoo viel ni saa ite siivoo sen sotkut.. siis lelut...:D
   Kaikki oli onneks hyvin, paino noussu omast mielestä liikaa eikä se ottanu hemoglobiinii.. oli opiskelija th ja tosi mukava:)

   koska sul on seuraava käynti?

   Poista
  4. 8.11. :) Mulla onneks painonnousu tasaantunu, just selasin Elean aikasta neuvolakorttia ni oon näillä viikoilla painanu sillon 8kg(!!) enemmän ku nyt:D

   Poista
 2. Mul on seuraava vasta 19.11 ja lääkäri 3.12 :D mä lihoin kans oikeestaan enempi Iidaa oottaes, mut noo lukemat on vaa niin hurjia. Se on aina ku tyttöä odottaa ni lihoo enempi.. nyt ei oo onneks niiiin älyttömän paljoo ku alus laihduin.. muttakun suklaa on mun hyvä kaveri ollu viimisen kuukauden oikeestaan... x)
  Saaks udella kumpi tulee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa udella mutta mää en saa kertoo! :( :D Muutama tuttukin lukee blogia ja mun mies on vannottanu etten saa kertoa kellekkään.. :D Mun ei oo oikeestaan ees tehny mieli sen kummemmin mitään herkkuja enää onneks, mutta saa nähä kun joulu lähestyy. :D

   Poista
  2. No voi hitshi..:P meki kyl ollaan sovittu ettei kerrota, mut on se lipsahtanu aika monelle 8)
   Vihaan herkkuja, pitäs kaikki kieltää ja kaupast vois pistää piiloo kaiken...:D

   Poista
 3. Itekki tykkäsin. :) Tosin mun ompelutaidot kun ei oo mitenkään parhaat mahdolliset ja ihan paskalla ompelukoneella tein ni en kyllä tiiä että kauan saumat pysyy kiinni :D

  VastaaPoista