16 lokakuuta, 2013

30+0

31. raskausviikko. ♥

Nyt ollaan sitten virallisesti kolmenkympin paremmalla puolella. Kymmen ei tästä enää välttämättä vaihdukkaan, ja jos vaihtuu, niin ainoastaan kerran. Jes! :)

*Vauvan pituus tällä viikolla n. 36cm ja painoa on n. 1600g.

"Enää kymmenen viikkoa jäljellä. Oletkohan sinä yksi niistä, joihin äkkiä iskee aikapula? Niin paljon pitäisi tehdä ennen kuin vauva syntyy..."

Niin totta! Ja minä todellakin oon just yks niistä joille se aikapula iskee.. Meillä olis vielä niin paljon tehtävää! Eemillä on töissä hirvee kiire, katto pitäis saada äkkiä kiinni, sisällä on remontti kesken.. Elean huone on pakko saada valmiiks ajoissa, että tyttö kerkee tottua sinne hyvin ennen vauvan syntymää. (En halua Elealle liikaa muutoksia niin lyhyeen aikaan.) Paljon ois vielä ostettavaa, ja Eleakin tarvii vaikka mitä. Vaunut, kehto, turvakaukalo ja vaatteet pitäis pestä,  vaatteille pitäis tehdä tilaa jonnekkin, Ikeaan on pakko päästä ja kylpylälomastakin ollaan haaveiltu. Talvirenkaat on Tampereella ja nekin pitäis sieltä saada..

Ja mikä ihanampaa; Joulu on tulossa! Siihen tietysti tulee stressinä päälle lahjat, joulusiivous, joulukoristeet ja kaikki pakollinen jouluhömppä koska oon niin innoissani joulusta. Tänään on jo suunniteltu joulukoristeita, ja niitä pitäis vielä värkätäkkin. Joululeipomiset, -ruoat, -suunnitelmat, ja ehdottomasti itsetehdyt kortit! 


Koko päivä on täällä raikunut joululaulut, ja torttujakin jo leivottiin.. :D Jouluun jäljellä 69 yötä, ja näinollen
laskettuun aikaan on jäljellä 70 yötä. ♥ 
Mun joulutunnelmaa nostaa entisestään se, että tänään satoi taivaalta ensilumi. :)

2 kommenttia:

  1. Mä en oo siis ainoo pöllö, joka maiskuttelee jo joulutorttuja! En kuitenkaa kehtaa viel tehä niitä..:D ehkä kuun vaihteessa..:)

    VastaaPoista