23 lokakuuta, 2013

31+0

32. raskausviikko ♥

Huhhuh! Here we go again.. Viikko taas vierähtänyt ja joka päivä ollaan lähempänä meidän pikkusen syntymää. Paljon on tekemättä, mutta kaikki perusjutut meiltä löytyy ja eiköhän loputkin saada kasaan ennen syntymää.

*Tällä viikolla pikkuinen painaa n. 1750g ja pituutta löytyy n. 27 cm. ♥

Edellisessä postauksessa kerroinkin jo aika hyvin meidän kuulumiset. Eli kaikki on hyvin. Närästys on tainnut vähän helpottaa, ja tilalle oon saanut alaselkäkipuja. :( Näiden kanssa onneksi selviää,  ei tämä niin kamalaa kipua onneks oo. Muuten eipä siis mitään erikoista. :)


Masu siis näyttää tänään tältä. Aivan yhtä upea kun aina kaikissa mainoksissa/elokuvissa/lehdissä..NOT. Uusia raskausarpia ei toistaseks oo tullut, mutta Elea tuonne on jättänyt jonkin verran kyllä jälkiä. Taidampa siis jatkossakin kuvailla masua ihan suosiolla vaan paita päällä ja heittää bikinit roskiin. Raskausarpien kanssa olisin vielä selvinnyt, mutta tuo leikkausarpi on jo liikaa.. Raskausarvet vaaleni kyllä jo paljon synnytyksen jälkeen, joten niitä en oikeestaan hirveesti osannut harmitella enää, toivottavasti tuo leikkaushaavakin tajuaa vähän piiloutua. :) Eilen oli täälläpäin jo aika paljon pakkasta, -7, ja päästiin ulos kokeilemaan Elean uutta talvihaalaria. Lahkeissa on aika paljon ylimääräistä pituutta, sillä (muka) säästeliäänä ihmisenä ostin puvun jo keväällä alennusmyynneistä. Aluksi olin jo aivan hermona ja metsästin uutta pukua, mutta uudelleensovituksessa huomasin että kenkien ja hanskojen kanssa tuo kyllä menee aivan hyvin. Puku on Lassietec:in, josta ei toistaiseksi omaa kokemusta ole, mutta hyvää olen kuullut ja hintakaan ei päätä huimannut joten siksi tähän päädyttiin. Tänään saatiinkin herätä kaatosateeseen ja loskakeleihin, joten haalari pysyy toistaiseksi naulakossa ja me sisätiloissa. Illalla mua odottaa Me&I-vaatekutsut,  ja nähtäväksi jää että lähteekö sieltä mitään mukaan.. :) 

4 kommenttia:

 1. Vauvamasu <3 =D miten niin kuumeilen??!! =D Oii teillä on kylmempää ku meillä täällä rannikolla.. Ihana toi pikkusen haalari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Ettekö te asu jossain tässä lähellä? :)

   Poista
 2. Moikka! Blogilistan kautta tulin vilkaisemaan tänne ensimmäistä kertaa, ja siinä sitten vierähtikin hetki, nimittäin ehdin kahlata tämän jo alusta asti läpi :D Mielenkiinnolla luin, koska itsellä on menossa ensimmäinen raskaus, ja vielä melkoisen alussa...- heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa lukemaan :) Paljon onnea odotukseen, loppujen lopuks se aika menee tosi nopeesti ja kohta sullakin on jo pikkunen sylissä. :)

   Poista