09 lokakuuta, 2013

29+0

30. raskausviikko! ♥

En voi uskoa että näin pitkällä jo mennään.. Viimeinen kolmannes alkoi jo viikko (?) sitten, ja kohta meillä on pieni rakas jo sylissä. Aika kuluu niiiin paljon nopeampaa kuin Eleaa odottaessa, johtuu varmaan just siitä että tytön kanssa on koko ajan jotain puuhaa eikä päiviä niin kerkee miettiä. Voi miten maltan odottaa!

*Tällä viikolla pikkunen painaa n. 1350g, ja pituutta on n. 35 cm. ♥

Käytiin eilen katsomassa tämän mun ystävän pikkupoikaa. ♥ Onko maailmassa mitään suloisempaa? Pieni nukku niin ihanasti, ja Eleakin uskalsi vähän käydä silittämässä päätä. Tyttö on kyllä ollut viimeaikoina aika mustasukkanen muista lapsista jotka tulee mun syliin/viereen tai vaan juttelemaan, ja mua onkin vähän pelottanut että mitä se tuumaa vauvasta sitten.. Elean oma vauva (nukke) saa välillä ainakin semmosta kyytiä, että on siinä varmaan vahtimista. :D Toivottavasti meidän vauva saa pikkutytöltä yhtä hyvän vastaanoton kuin tuo pikku-Mauri. :)

Vauva potkii oikein kovasti (ja jatkuvasti) ja vieläkin jaksan vaan ihmetellä jokaista liikettä. Miten ihanaa että mulla on tuo pikkunen tuolla masussa. ♥ Närästys jatkuu kamalana, ja alkaa lähes joka ilta, sama mitä on tullut päivän aikana syötyä. :/ Tämän kanssa kuitenkin selvitään, kun kerta muilta oireilta on saatu välttyä. :) Maha kutisee leikkaushaavan kohdalta hirveesti.  Hoitajan mukaan johtuu osittain siitä, että haavat alkaa paranemaan, mutta myös nuo sidokset ärsyttää ihoa. Edelleen käyn siis tk:ssa päivittäin vaihtamassa laput ja puhdistamassa haavan. Ehkä tämä kohta jo loppuis? Tosin eilen kurkkasin mahaa sen verran kun näin makuuasennossa, ja syviltä ne haavat näytti vielä.  Hoitaja kuitenkin sanoi että ne on alkanut paranemaan ja hyvältä näyttää. (Ei näytä, otin kuvan.) Masua siis yritän kasvattaa maltillisesti,  että haavat paranisi äkkiä ja vihdoin pääsisin saunaan.

Meillä voidaan siis hyvin, enemmän pääsee tarkastelemaan taas neuvolaan 21.10 jonka jälkeen käynnit jatkuukin sitten kahden viikon välein. :)

2 kommenttia:

  1. Hihii mul kans 30+ neukku 22.10 :)
    Meil ei oikee osata olla mustiksia muista, ei sillä että me monesti viikos käytäs semmoses paikas..
    Tät ajan kulua on niin älytönt yrittää ymmärtää, vastahan se oli positiivinen testi ja kohta ollaaki synnäril... ollaanks teil yökukkujia mahas vai saatko nukkuu yön rauhas? Meillä nukutaan öisin, onneks...:)

    VastaaPoista
  2. Meillä taas on lapsia tässä joka päivä ympärillä kun mun pikkusisko on vasta 5v ja Eemillä on paljon noita pieniä sisaruksia, ja serkkujakin Elealla on jo 9 :D Vauva antaa kyllä nukkua, ja Eleakin olinihan samanlainen.. Tuntuu hullulta ees ajatella että jotku joutuu jo tässä vauheessa valvoa vauvan takia.. :D

    VastaaPoista