04 kesäkuuta, 2013

Kaikki maailman asiat

Pitkästä aikaa TAAS.. Mun netillä on ollut joku raivostuttava ongelma pari päivää, käytöstä oo tullut mitään! Onneks taas toimii, oon niin kyllä tottunu siihen että vaikeeta on ollut olla nämä pari päivää lähes ilman. Puhelimella taas kirjoittelen, joten virheet korjailen myöhemmin koneella. :D 

Tytön kanssa ollaan nautittu ja vähemmän nautittu kesähelteistä.. Ihanaa kun on lämmin, mutta Elean kanssa on edellee  vähän vaikeeta näillä aivan tuskasen kuumilla helteillä. Parina päivänä ollaan saatu myös sadetta ja ukkosta,  ihanaa! Kaikesta huolimatta on se ihanaa kun on kesä, vielä kun sais oman pihan valmiiksi.. :)



Eemin kiireet jatkuu, joten meidän remontti vaan seisoo. Mulla ois sisällekkin kaikkia hyviä ideoita, mutta ollaan sovittu että tehdään tuo ulkopinta ensin loppuun. Remontti on tosiaan sisälläkin vähän kesken, listoja ja kaikkia pikkujuttuja on laittamatta, sekä yläkerrassa vielä pintoja ja porraskäytävä. Sitte on nää mun ideat jotka vaan lisääntyy. Ehkä kipasen tässä maalikauppaan ja maalaan vessan ite huomenna kun Elea nukkuu.. Pihassa ois siivousta ja nurmikonleikkuuta sieltä missä se kasvaa. Kuistille sain ainakin kukkia ostettua, joten sisäänkäynti on vähän nätimpi.. :)


Terassin kun kun saisin niin en vois kyllä onnellisempi olla..

Muutaman päivän sisällä vois ehkä postauksessa olla jo paaaaljon ihania asioita esillä, toivottavasti! :) <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti