26 kesäkuuta, 2013

14+0

Tulin tässä pikasesti kiireen ja siivouksen keskeltä päivittämään kuulumiset. :)

Tänään siis pyörähti (taas) käyntiin uusi raskausviikko! :) Tämä viikko meni kyllä jotenki niin nopeesti etten oo kerennyt huomatakkaan, ja tänään sitten aamulla ihmettelin että tosiaanko on jo 15. viikko alkamassa? Masu kasvaa hitaasti (mutta varmasti) ja rakenneultraan aikaa "enää" kuukausi ja muutama päivä päälle. Raskausoireita ei sen kummempia oo edelleenkään. Alavatsaa nipistelee ja ruoka ei maistu. Onnekas kyllä oon kun näin vähällä oon päässy. :)

Meidän pikkusen pituus n. 10cm ja painoa n. 50g. On se pieni vielä. ♥

Viikonloppu ollaan reissussa taas. Vielä ois siivousta jäljellä paaaljon ja pakkaamista tietenkin. Pudasjärvelle mennään Suviseuroihin. Saa nähdä miten Elean kanssa reissu sujuu, tällä kertaa saadaan nukkua pakettiauton perällä :D Ei siis jaksettu vuokrata/lainata vaunua viikonloppua varten, joten siivoillaan Eemin työauto ja laitetaan sinne perälle matkasänky Elealle ja meille pari patjaa. Ollaan oltu Suviseuroissa Eemin perheen mukana joka vuosi kun ollaan seurusteltu, paitsi viime kesänä. Kauan mietittiin viimevuonna että uskaltaisko mennä, jos vaan pakataan sairaalakamat mukaan varmuuden vuoksi. Onneks ei lähetty, meidän tyttö ois muuten syntynyt sillä reissulla. :D

Elean syntymäpäivä lähestyy.. :( Sunnuntaina tuo pieni tyttö onkin sitten sitten jo iso ja ihana 1-vuotias! :(( ♥ Syntymäpäiviä juhlitaan kun reissusta päästään kotiin, siitä siis lisää sitten myöhemmin. :)


Vuosi ssitten otettu kuva. :( Nyt tuo mun pikkunen masuvauva jo seisoo ja höpöttää ja on ihan iso!! :( ♥♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti