07 kesäkuuta, 2013

Raskaus

Lupasin kertoa enemmän tästä tilanteessa, ja nyt kun tyttö niin nätisti tuossa leikkii niin vois olla vaikka aikaa.

Viikkoja meillä on kasassa tänään 11+2, eli LA on 25.12.2013. :)

Ehkä vielä vähän aikainen hetki julkistaa tämä asia, mutta np-ultrassa toissapäivänä (11+0) oli kaikki hyvin, joten mulle tuli kyllä tosi vahva olo tästä kaikesta, ja siitä että kaikki myös menisi hyvin. Ja näin pitkällä kun ollaan, jos jotain tapahtuisi niin tuskin sitä peittelisin myöskään. Mutta mä ainakin ajattelen positiivisesti, ja sen näkee vasta kun vauva on sylissä että miten siinä sitten kävi.

On todella ollut hirveetä salata tätä asiaa. Positiivisen raskaustestin tein jo 18.4, eliii viikolla 4+1? Jos sen voi edes noilla viikoilla plussata, mutta äkkiä laskettuna juuri niin.

Neuvolassa olin jo vko 7+5, ja nyt oliskin sitten ens viikolla jo uusi aika. Lääkäri teki jo tuolloin tutkimuksen samalla, kun nopeesti ultralla tarkastettiin samalla viikot. Kaikki hyvin siellä, ja nyt np-ultrassa myös. Niskaturvotusta pikku Papulla oli 0,6, eli arvot oli tosi hyvin kohillaan. Pikkusta jouduttiin jonkun verran herättelemään, ja muutenkin ultraus oli vähän vaikeaa. Mulla on taaksepäin kallistunut kohtu, joten pientä ei kuvaan meinannut saada millään. Ultralla sai tooosi kovaa painaa että saatiin näytölle näkymään yhtään mitään. Nyt vaan odottelen elokuun alkuun rakenneultraa, jospa siellä näkyis sukupuoli niin sais vaatteita ruveta ostelemaan kunnolla.

Kirppikseltä innostuin jo ostamaan pari bodya, mutta vielä taidan hetken malttaa ennenku oikeesti innostun. Tuplarattaita pitäis myös ruveta katselemaan, koska ikäeroa pienille tulee vaan 1v6kk. :) Jos joku jo vihdoin uskaltautuisi kommentoimaan, ja kertomaan jos näistä eri merkeistä olis jotain kokemusta? Oon yrittänyt netistä selailla, mutta tuntuu että niitä rattaita on miiiljooonia ja en oikeestaan edes tiedä mihin ominaisuuksiin kannattaisi kiinnittää huomiota. No, ehkä niitä kerkee vielä katella. ;)

Ultrakuvia saadaan tänne vasta sitten varmaan sieltä rakenneultrasta, kun nyt sain mukaan toosi huonot ja epäselvät kuvat. :/ Ihastellaan niitä sitten! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti