25 kesäkuuta, 2013

Vaatteita ja rikkinäinen kone :(

Niin. Meidän läppäri ei toimi enää ollenkaan. Eilen näppäimet toimi edes jotenkin, tänään ei enää ollenkaan. Oon muutaman kerran kirjoitellut puhelimellakin, mutta aika vaikeeks oon sen todennut. :/ Latasin tämän bloggerin puhelimelle, ja toistaiseksi ainakin toimii paremmin. Tosin en saa tekstin kokoa ja semmosia muokattua, onkohan se edes mahdollista tällä? Pöytäkone meiltä onneks löytyy, mutta ei vielä olla asennettu sitä mihinkään kun sille ei oikeen oo paikkaa. Yläkerrassa ois vielä pikkusen remonttihommaa ja sitten sais sinne pöydän koneelle. Läppäri on muutenkin ollu aaaivan paska, joten eipä tää nyt hirveesti jaksa harmittaa. :D

Eilen tosiaan käytiin kaupungissa, oikeestaan pitkästä aikaa. Kirppiksellä käydään Elean kanssa pari kertaa viikossa kuluttamassa aikaa, mutta muuten ei tuu hirveesti shoppailtua. Elea istui rattaissa tosi tyytyväisenä ja nukkui päikkäritkin välillä. Tietysti ite piti villiintyä shoppailemaan harvoin kun käy, ja mukaan lähtikin vaikka mitä. :) Elealle ostin syksyksi tuon oranssi-pinkin neuletakin (H&M), ja ihanan valkoisen bodyn (Lindex), ja Po.pista lähti mukaan yksi niin, niin ihana "t-paitabody" josta oo  jo pitkään haaveillu. Kuvaan sitä ei saatu kun tyttö on sen kerennyt tänään jo sotkea. :/ Sen verran ihana se kuitenkin on että eiköhän se täällä kuvissa tule näkymään myöhemmin. :)
Kuvia en nyt lisää enempää, sillä en sitäkään tällä sovelluksella hallitse. :D Eli mulla ei oo mitään tietoa minne tuo ainokainen edes hyppää, kun en saanut sitä tänne tekstin sekaan lisättyä? Nyt kyllä pitää saada kone toimintaan!!

Vaatteilla jatketaan vielä vähän. Jonnalla on blogissa käynnissä äitiysvaatearvonta, käykääpä kurkkaamassa. Aivan ihania vaatteita! Arvonta on käynnissä kesäkuun loppuun asti. Tällä sovelluksella en osaa myöskään linkkejä tehdä, joten arvontaan ja Jonnan blogiin pääset täältä:

http://odotusta-jonna.blogspot.fi/2013/06/aitiysvaatteita-arvonta.html?m=0

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti