29 toukokuuta, 2013

KESÄ

Voi että mä rakastan kesää! En edes muistanut miten ihanaa tämä on, ja nyt se on sitten vihdoin tullut! Helteet kun alkoi epäilin vahvasti että ei niitä montaa päivää kestä. Tytön kanssa ollaan keretty tehdä vaikka mitä ihanaa kun on näin ihanat ilmat. 

Sain mun pyörän huollettua ja ostettua istuimen ja kypärän tytölle, joten kovasti ollaan innostuttu nyt pyöräilystä. Elea oikeen nauttii kun saa istua kyydissä, vaikka kypärän laitto harmittaa aina. Mutta pitemmillä matkoilla se lähes poikkeuksetta nukahtaa kyytiin. Kiva että sen pää retkottaa sivulla ja muutenkin koko tyttö ihan mytyssä..  Vähän vauhti hidastui kun joudun koko matkan toisella kädellä pitämään tyttöä pystyssä. :D Nyt kyllä ymmärrän täysin ne istuimet, joissa on säädettävä selkänoja. Hinta tosin on sitä luokkaa, että kun en tiedä kauan tämä meidän innostus kestää, en kyllä satsaa niin paljoa yhteen istuimeen!! Hmm, jotain pitäis nyt sitten vaan keksiä. Kattelin jo kiinnikkeitä, että niitä saisi nostettua ainakin vähän ylemmäs, joka kallistaisi istuinta taaksepäin mutta en tiedä onko se tarpeeksi. Tosin moni kyllä kommentoi että "monesti näkee kun lapsi nukkuu sielä kyydissä aivan mytyssä". No, en usko että se tuntuu hyvältä, saati että tekee niskalle hyvää. Kokemuksesta kun tiedän (ja varmaan moni muukin) että miten pienestä se niska voi oikeesti jumittaa ja tulla kipeäksi..

Elean 1-vuotissynttärit alkaa pikkuhiljaa olla ajankohtaset, ja mulla on jo nyt ihan hirvee stressi niistä! Ketä mun oikeen pitäis edes kutsua? Kuitenkin tyyliin koko suku odottaa että täällä on kahvit tarjolla.. Öööööö, ei. Ajattelin lähinnä kummeja ja isovanhempia, sekä mun yhtä ystävää, jolla on muutamaa kuukautta nuorempi tyttö kuin Elea. Ja mitä pitää tarjota? Pakko pestä ikkunat ennen sitä.. No, on mulla vielä kuukausi aikaa. :)

Me taidetaan Elean kanssa lähteä käymään pikku lenkki pihalla ennen ruoka-aikaa kun on näin ihana ilma. Nauttikaa nyt kovasti näistä päivistä!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti