24 kesäkuuta, 2013

Juhannus

Tarkotus oli viettää Juhannusta ihan vaan kolmestaan kotona, mutta päädyttiinkin Kinnulaan Eemin vanhempien kanssa "mökille". Mökki ei tosin oo oikeen kunnossa, Eemin vanhemmat asusteli pihassa asuntovaunussa, ja me teltassa. Jännitti kyllä kovasti miten Elean kanssa sujuu, mutta hyvin näytti tyttö viihtyvän. Ite myös tykkäsin, vaikka lonkka olikin yön jälkeen aika kipee. Saunottiin, soudeltiin, kalastettiin (sain jopa kaks kalaa :D), uitiin, grillattiin ja vietettiin aikaa yhdessä. 

Elea uskaltaa vihdoin koskea ulkona maahan! :D
Kotiin tultiin lauantai-sunnuntai välisenä yönä, ja sunnuntaina saatiin sitten syödä juhannuslounasta ja kakkua kolmestaan. Kuvia ei ole, koska mun leipoma kakku ei tapansa mukaan hyvältä näyttänyt. 

Tänään ollaan Elean ja mun ystävän kanssa kierrelty alennusmyynnit (tästä lisää huomenna.) , käytiin Kaustisella carting-radan varressa istumassa kun Eemi  oli ajamassa sen veljien kanssa, ja kaadoin puoli litraa vettä meidän koneen päälle. En siis jaksa enempää kirjoitella, kun näppäimistö ei toimi. :/ Eli kokeillaan huomenna uudestaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti