17 kesäkuuta, 2013

Ihana mökkiviikonloppu!

Voi että oli mukavaa olla vaan ihan rauhassa kolmestaan! Jäi kyllä niin hyvä mieli tästä viikonlopusta meille molemmille, että takastullessa mietittiin jo seuraavaa reissua.. :) Lähtö tosin venyi siivouksen ja pakkauksen takia, ja mökillä oltiin perjantaina vasta puol 8 aikoihin, ja kun sunnuntaina mökin piti olla tyhjä klo 12 niin jäihän reissu vähän lyhyeksi. Suunniteltiinkin jo uutta reissua, jossa oltais muutama päivä enemmän ja ehkä jossain vähän kauempana. Pitää katsella netistä noita vuokramökkejä jos sieltä joku mukava löytyis. :)Grillailtiin, juteltiin, saunottiin, kalastettiin, ja katseltiin paikkoja. Perus mökkiviikonloppu siis. Uimassakin olisin halunnut käydä, sauna kun oli meren rannalla, mutta niin ne suunnitelmat muuttuu. 

Käytiin jo saunassa ja menin Eleaa pesemään suihkuun, kun huomasin sen hiusten seassa punkin. Miten ällöttävää!! Tottakai säikähdin kovasti, ja huusin Eemin katsomaan että onko se oikeesti punkki. Siinä mietittiin (ja mä itkin :D) että mitäs tehdään kun punkkipihtejä ei ole, ja vaikka oliskin niin en tiedä että oisko uskaltanut lähtee kokeilemaan että osaako sen otettua oikein pois. No, parin puhelun jälkeen päädyttiin lähtee käymään kaupungissa päivystyksessä. Siellä ei kauaa vierähtäny kun ne jo ilmoittautumishuoneessa poisti sen. Mulle on jääny jotenki niin kamala kammo noihin punkkeihin. Lapsena semmonen toi mulle kerran sitten sen borrelioosin. (Jos joku ei tiedä, katso täältä.) Siitä on jotenkin jäänyt hirvee pelko ja ällötys niitä kohtaan. Menin niiiin huonoon kuntoon ennen ku koko tauti huomattiin, etten päässyt enää edes sängystä ylös. No, ei siitä sen enempää. Elealla ei punkki ollut kerennyt kauaa olla ihossa kiinni, ja hyvä niin. :)

Meillä oli siis kaikenkaikkiaan ja kaikesta huolimatta tosi mukava reissu, ja hyvillä mielin palattiin sunnuntaina kotiinkin. Käytiin sitten vielä iltapäivästä paikallisessa aivan ihanassa vohvelikahvilassa "päivällisellä". :D Sieltä olis suolasia vohveleita saanut myös, mutta päädyin tilaamaan kuitenkin vohvelin kermavaahdolla, vaniljajäätelöllä ja mansikkakastikkeella. En ollut koskaan ennen tuolla käynyt, vaikka se on monta kesää tuossa kaupungissa museon pihalla ollut. Onneks eksyttiin sinne, nimittäin rakastuin täysin, ja meistä ne sai juuri uudet vakioasiakkaat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti