11 kesäkuuta, 2013

Neuvola 11+5

Joo eli eilen pääsi taas neuvolassa pyörähtämään. Kaikki meillä näyttäis hyvin olevan. Hb oli noussut viimekerrasta, vähän olin kyllä ihmeissään. Viimeraskaudessa tippu kyllä niin alas, mutta ehkä se vielä tässä vaiheessa pysyykin normaalina..

Näin pienillä viikoilla siellä neuvolassa ei oikeen mitään erikoista vielä ole, ainakaan kun edellisestä raskaudesta on niin vähän aikaa (11kk) että melkeempä kaikki asiat on niin tuoreessa muistissa. 

Mua harmittaa hirveesti, että neuvolantäti kerkes tässä välissä vaihtua.. Käyn siis samassa neuvolassa kun Elean raskausaikanakin, mutta se mun "oma" täti jäi itse kans äitiyslomalle, joten mulla on nyt sijainen siellä. On se tämäkin nainen ihan mukava, mutta tosi vähäsanainen. Edellisen tätin kanssa tultiin niin hyvin juttuun, ja muutenkin juttelu ja kaikki oli paljon luonnollisempaa. No, ehkä me keretään tässä vielä tutustua.. :)

AAaaaaa en millään malttais oottaa että maha kasvaa ja että oikeesti olisin pitemmällä niin uskaltais alkaa ostelemaan kaikkea ihanaa vauvatavaraa ja vaatetta.. :) Rakenneultraan on aika 5.8, joten jos siellä sitten toivottavasti paljastuis sukupuoli niin ehkä sillon sitten uskaltaa kunnolla vaateostoksille. Mutta miten jaksan oottaa sinne asti?! Olinko muka viimeks näin hätänen... :D Kyllä tuossa yks päivä tarttu kirppikseltä jo vauvalle 2 bodya mukaan; yksivärinen ruskea kokoa 62, ja sitten yks iiihana Po.pin body 50cm minkä olisin halunnut jo Elealle, mutta silloin en löytänyt mistään käytettynä ja uutena niitä ei enää myyty. 


Pikkutyttö on päikkäreillä, joten mun on ihan pakko nyt van malttaa pistää kone pois ja nukkua vähän myös. Tää väsymys on jotain niiiin käsittämätöntä! Ja tilannetta ei yhtään helpota se, että illalla kun Elea menee nukkumaan, niin tämä äiti valvoo olohuoneessa.. Ei yhtään tee mieli mennä nukkumaan kun hetken sais istua ihan rauhassa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti