30 huhtikuuta, 2013

Remonttia.

Joo eli viikonlopun aika Eemi aloitti remontin tuolla pihapuolella. Mä oon jo nyt aivan innoissaan enkä millään jaksais odottaa että se on valmis! :) Vielä kyllä menee ennen ku pääsee edes uusia paneeleita laittamaan, kun Eemi pistää sinne väliin vielä jotain levyä.. Paneelit kuitenkin tuli eilen jo pihaan, ja niitä pitäis alkaa jo pikkusen maalailemaan. Siinä sentään mustakin on jotain hyötyä jos vaan Elea malttaa olla rattaissa pihalla mun kanssa.

Eilen käytiin kattelemassa tässä lähellä yhtä taloa, joka on niiiin ihanan värinen. Eemi sitten rohkastu ja kävi ovella kysymässä värikoodia, että saadaan oikea maali kaupasta. Tänään käydään sitte maalit hakemassa ja ehkä tämä talo alkaa tästä pikkuhiljaa sitten valmistua!

Talo on tällä hetkellä tosi törkeen näkönen. Edellinen omistaja on vaan vanhan kuluneen maalin päälle maalannut jollain paskalla maalilla uudestaan, ja todellakaan ei näytä siltä että talo ois maalattu 2008! Muutenkin kun paneeli on tommosta vanhaa ja tuntuu että on niin kämäsen näkönen. No, tämän kesän aikana tästä tulee just semmonen ku me halutaan! :)

Kyllä tuntuu että on niin kiire tän remontin kanssa. Hetken aikaa on ollut niin rauhallista kun Eemi ei oo sisälläkään tehnyt mitään (vaikka täälläkin vielä vähän kesken) Onhan se kiva että Eemi jaksaa, mutta on aika tylsää olla Elean kanssa koko ajan kahdestaan. Eleakin on niin pieni, ettei sitä oikeen voi tonne ulos laittaa muuten ku rattaisiin, ja ei se siellä loputtomiin viihdy. Piha on pelkkää mutaa kun Eemi on ajellu kurottajalla siellä, että ei viitti konttailemaankaan tuonne laittaa. Kun talo on valmis, ois tarkoitus vielä laittaa uusi aita pihan ympärille ja tasotella vähän pihaa ja kylvää uus nurmikko. Mutta se varmaan menee aika loppukesälle, että ei tuossa meidän pihalla toistaiseksi tehdä oikeen mitään.

Onhan siinä hommaa!!Hauskaa Vappua kaikille! Eemi on vapun töissä mutta me aiotaan Elean ja mummun kanssa vappua viettää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti