16 huhtikuuta, 2013

Takki ja kankaita..

Hei taas. :)

Tyttö nukkuu päikkäreitä ulkona niin on taas aikaa kirjoitella.. Tai ei oikeestaan ois, mutta siivota kerkee myöhemminkin. Tänään ollaan oltu mun äidillä kyläilemässä aamupäivästä, ja sitten käytiin kaupungissa. Kirppikseltä ostin pari palaa kangasta ja Elealle 2 bodya. Kangaskaupasta lähti mukaan pari metriä trikoota, josta ajattelin ommella Elealle jotain.

En tosiaan oo mikään käsityöihminen, mutta kovasti haluaisin olla! Mulla siis olis intoa tehdä ja suunnitella vaikka mitä, mutta taidot ei ihan riitä sitten kuitenkaan. Harjoittelemalla sitä varmaan oppii, joten otin äidin ompelukoneen tänne meille lainaan, jospa sillä sais edes jotain tehtyä..Takki Ellokselta, 29,90€
Viimeviikolla tilasin Ellokselta takin ja kengät Elealle. En tosiaan ymmärrä miksi ne pitää lähettää erillisissä paketeissa mutta takki tuli eilen, kengät ilmeisesti perässä. Kokoja oli vain 74cm ja siitä pienempiä, mutta koska takki oli niiiin ihana oli pakko tilata se sitten, vaikka oikeestaan oltais tarvittu 80cm. (Niin mä luulin..) Eilen kun avasin paketin, oli takki kuitenkin tosi suurta mitotusta, ja varmaan ihan sopiva Elealle sitten kesällä! :) Olin jo mielessä valmistautunu sen palauttamaan, mutta ihanaa että saadaan pitää se, on se niin nätti ja just sellanen mitä oon etsinyt! :)

Täytyypä tässä vielä vähän järjestellä paikkoja ja laittaa tiskejä ennenku tuo tyttö tuolta herää. Iltapäivällä mennään käymään kevätmarkkinoilla, jos ei muuta niin ainakin kevätrullat hakemassa! Aurinkokin tuolta jo välillä pilven välistä paistaa, joten ihan kiva lähteäkkin vähän ulos käymään, on pari päivää ollut nyt niin kurja ilma.

Jos tätä blogia nyt joku eksyy lukemaan, niin kiva juttu! :) Vähän hakusessa tää kirjoitus ja muutenki tän käyttö, mutta eiköhän se tästä ala sujumaan. Kommentoida saa, ja kysymyksiin vastaan mielelläni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti