02 toukokuuta, 2013

Vappua ja uusia vaatteita!

Joo eli vappu ei nyt mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Tiistai-iltana Elealle nousi kuume, joten ollaan oltu kotona vaan vapunvietossa. Oli kyllä kelikin niin huono ja kylmä että eipä siellä kaupungissa eilen olis kauaa viihtynytkään. Elea on ollut niin ressukka. Välillä tuntuu kun se ois aivan toisessa maailmassa, kun kuume niin kova eikä meinaa oikeen lääkkeelläkään laskea. Silti se jaksaa olla niin hyväntuulinen ja ihana. Sylissä se höpöttää ja hymyilee, jaksaa leikkiä lattiallakin välillä vaikka pieni rakas on niin sairas :( <3 Eilen päivällä Elea oli sen verran paremmalla tuulella että sain munkkeja leivottua, tosin vaikeuksien kautta muutama sitten jäi syömäkelpoiseksi. Edelliskerran kun oon munkkeja paistanu, oon tehny ne semmosella "vanhalla" liedellä, enkä tosiaan tajunnut miten nopeesti tuo induktioliesi lämmittää sen öljyn. Eli osa oli ihan raakoja sisältä, ja ne joutu sitten roskiin. Onneks osa säilyi syömäkelpoisina, niin ainakin jotenkin on tätä vappua juhlittu.

.

Tässä kotonaollessa on ollut ihan pakko selailla vähän nettikauppoja, ettei ihan mökkihöperöks tuu. Tilasin Pomp de Lux:in nettisivuilta pari niiiiiin ihanaa juttua Elealle, ja monta monta ihanaa vaatetta jäi vielä kauppaan odottamaan mun tilailua. Ensimmäistä kertaa selailin noita sivuja, ja rakastuin ihan täysin!

Ihana toppi Pomp de Lux:ilta, 20,95€.

Shortsihaalari  22,95€, Pomp de Lux.

Ongelma vaan on se, kun pienin koko on 80cm. Tuon ihanan haalarin tilasin ihan kesää varten, mutta kun se tulee niin pitää kyllä vähän sovitella että onkohan se ihan järkyttävän iso meille vielä. Elea kun on aika pikkunen vielä, vaatteet 68cm tai 74cm, niin jos nuo on tosi isoja nyt niin on ne kyllä vielä kesälläkin. Tosin tuota toppia voi kyllä pitää syksyllä/talvellakin kun pukee jotain alle/päälle. Pitää kyllä laittaa uutta tilausta menemään sinnepäin kun vaan lompakko sen sallii.

Vaatteiden "laadusta" (->kestävyys, kuluminen jne.) oon ollut aika tarkka. Esim. Polarn o. Pyret:in vaatteet on ollut mun suosikkeja just sen takia, että ne pystyy monista pesuista huolimatta niin hyvänä. En oo niitä kalliista hinnasta huolimatta yhtään "säästellyt", vaan käyttänyt ja pessyt ihan niin kuin muitakin, ja just kun pakkasin pieniä vaatteita säästöön seuraavaa käyttäjää varten, huomasin että suurin osa jotka oli "säästökunnossa" oli Po.pin vaatteita. En tykkää kun vaatteet on nukkasia ja nuutuneita, ja Po.pin vaatteiden kanssa ei oo ollut sitä ongelmaa. Ja jos jotain ei halua säästää, hyväkuntoisesta vaatteesta saa kirpputorilla käytöstä riippuen puolet tai jopa 2/3 hinnasta takaisin, eli ei sille käytölle jää niin paljoa hintaa. Tykkään myös ostaa niitä vaatteita käytettynä, (facebookissa on erittäin hyvä ja toimiva Po.p kirpputori) koska aina ne on hyväkuntoisia, lähes uuden veroisia ja puolella hinnalla. Tokihan sielläkin niitä paskempia kauppoja välillä sattuu, onneks ei ainakaan toistaiseksi vielä mun kohdalle. Mutta siis itse asiaan; saa nähdä että täyttääkö Pomp de Lux mun vaatimukset! Jos ei muuta, ainakin vaatteen on niin, niin suloisia ja ihania!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti