24 huhtikuuta, 2013

Väsyttäää...

Hirveetä miten väsynyt oon ollut nyt pari päivää. Tuntuu että koko ajan on hirvee kiire, vaikka oikeestaan ei kyllä oo. Pitäis osata hetkeks vaan rauhoittua paikoilleen, mutta en oikeen oo semmonen. 

Meillä pitäis kohta vihdoin alkaa talon remontti pihapuolella. Laitetaan talo ulkopuolelta kokonaan uusiks, tehdään terassi ja aita. Ollaan nyt koitettu siivoilla pihaa että kun remontti on valmis sais istuttaa uuden nurmikon. Piha on ollut niin järkyttävässä kunnossa! Lumen alta tota paskaa ei niin näkyny, mutta nyt kun ne on sulanut niin ei viitti edes ikkunasta ulos katsoa! Kaikkia remonttivärkkejä sielä on, mitä ei syksyllä saatu vietyä roskiin. No, osa on jo siivottu ja tänään ois tarkoitus jatkaa :) Elea on viihtyny hyvin rattaissa, se kiinnostuneena kattelee kun siivotaan. Eiköhän se tän viikon aikana siistiks saada :)Elean kengät ja ne 2 bodya ei oo vieläkään tullut! En ymmärrä että missä ne on! Turvaistuinkin tilattiin autoon, ja maksaessa luki että toimitus 1-3 päivää, mutta ei kuulu sitäkään? Kunhan nyt tulis.. Po.pissa ois kanta-asiakaspäivät :) Mä niiin rakastan niitten vaatteita! Ne on niin ihania ja kestäviä. Pitäis käydä kattoon, nyt kun kesämallistokin on julkaistu. Vaatteet on siellä myös ihanan värikkäitä. Vaikka ei ehkä ainakaan toistaseks hirveesti mua koske, niin pojillekkin löytyy niin kauniin värisiä vaatteita, kun tuntuu että joka paikassa on vaan sitä samaa mustaa/tummanvihreetä/sinistä. Vaikka hieman hintavia ne vaatteet on, ni kyllä kaiken sen rahan arvoisia! Voin vaan lämpimästi suositella kokeilemaan, ei voi olla tykästymättä!

Elea taitaa olla vähän kipeä.. Kolmisen viikkoa sitten oltiin flunssassa. Elealla oli kuumetta, nuhaa, ja ääni lähti kokonaan. Tuntuu että sama tauti jatkuu vieläkin. Tyttö on hirveen itkunen lähes koko ajan, jota ei todellakaan ole koskaan! Myös yskä on jääny aika hirveen kuulosena, ja ääni lähtee muutaman päivän välein. Tai ei se nyt oo lähteny silleen kunnolla, mutta on aina painuksissa, sitten pari päivää näyttää että ois parempaan päin, kunnes taas se herää ääni käheenä. Tänään soitan kyllä päivystykseen ja kysyn että pitäiskö tulla näyttämään, ihan varmuuden vuoksi. 

No, tyttö kutsuu jälleen.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti