27 huhtikuuta, 2013

Huomenta!

Syy mun eiliseen postaamattomuuteen on siis se, että mun 5-vuotias maailman villein pikkusisko on ollut meillä yökylässä. Onhan se kiva että se voi tulla tänne, mutta kyllä sen kanssa on rankkaa! No, nyt se hetkeks rauhottui katsomaan lastenohjelmia niin kerkeen mäkin käydä koneella :D

Eilen ravattiin Elean kans koko päivä terveyskeskuksessa. Soitin sinne päivystykseen, jossa ne käski varaamaan omalle alueelle lääkärille ajan. Meillä oli aika 08.30, jolloin sairaanhoitaja mittas tulehdusarvot ja kuumeen. No, saatiin sitten lääkärille aika klo 11.20, sisään päästiin (YLLÄTYS) 12.15. Lääkäri katto korvat ja kurkun ja ei siellä mitään näkynyt. Sitte pitää ottaa kaikenmaailman näytteitä joka puolelta? No ei kai tää nyt sitte tavallista flunssaa kummempaa jos ei mitään löytyny? Mut pitää vielä kantaa sinne labraan pissanäyte tolta tytöltä? No, kai se on ihan mahdollista saada sinne pussiin kerta ne sitä pyysi?

Muuten viikonloppuna ois tiedossa jumppaa/salia ja kirppistelyä kunhan tuon siskon saan vietyä kotiin. Piha saatiin siivottua, joten se ei jäänytkään viikonloppuhommaks niinku kuvittelin. Eemi tilaili jo remppatavaraa pihalle ja ens viikolla sais alkaa sitte remontin taas. Toivottavasti ois hyviä ilmoja edes niin voitais Elean kans olla myös tuolla pihalla Eemin kanssa. :)

Me lähdetään aamukahvin keittoon ja aamupalalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti