19 huhtikuuta, 2013

Me taas.

Jospa kertoisin meistä vähän tarkemmin. 

Minä ja Eemi tavattiin joulukuussa 2008. Ihastuin kyllä heti Eemiin, just niin palavasti kun 14-vuotias tyttö vaan voi. Päivä mun 15v synttäreiden jälkeen ruvettiin seurustelemaan. Eemi oli silloin 16 vuotta. Siitä eteenpäin ollaan kuljettu yhdessä lähes aina. Mentiin kihloihin 3.2.2010, muutama kuukausi sen jälkeen kun oltiin muutettu avoliittoon. Läheiset oli aika hämillään, oltiinhan me aika nuoria. Asúttiin pari ekaa kuukautta yhdessä Eemin veljen kanssa, kunnes löydettiin oma asunto. Eemi on siis mennyt suoraan 9-luokan jälkeen töihin, ja mä kävin 9-luokkaa loppuun. Häät meillä tosiaan oli sitten 19.11.2011, kun olin 17-vuotias. Muutama kuukausi mun 18-vuotissyntymäpäivän jälkeen syntyi meidän pieni tyttö.

Moni luuli, että meillä oli siksi niin kiire naimisiin, koska olin raskaana, todellisuudessahan en edes häiden aikaan tiennyt tuosta pienestä tytöstä mitään. Ei meillä sen kummempaa syytä "aikaiseen" avioliittoon ollut kuin että se tuntui oikealta silloin, ja tuntuu edelleen. Lupaa ei ollut vaikea pyytää, joten miks meidän ois pitänyt odottaa? 

Eli nyt oon 19-vuotias, ja Eemi 20-vuotias. Raskaaksitullessa opiskelin ensimmäistä vuotta sosiaali- ja terveysalan opistossa lähihoitajaksi. Joulukuussa 2011 aloin etsiä töitä positiivisen raskaustestin takia. Aloitin siivoustyöt tammikuussa, jonka takia koulu jäi kesken jo silloin. Oikeestaan siis jos meinaan tuolla koulussa opiskeluja jatkaa, mun pitäis melkeenpä aloittaa alusta. Sovittiin silloin opon kanssa että tulen takaisin kouluun syksyllä 2013, mutta luulen kyllä että en aio Eleaa niin pienenä vielä viedä päiväkotiin, joten tuosta pitää vielä opon kanssa keskustella. 

Noniin, siinä oli jotain, ja ehkä täällä kerkee vielä myöhemmin puhua meistä lisää jos siltä tuntuu. Nyt vaan koooovasti kesää kohti! :)

Tässä nyt on tämä mun maailman rakkain tyttö! ♥
Tänään on tiedossa siivoilua, firman paperihommia ja mun mummun syntymäpäivät! :)

1 kommentti:

  1. Moikka. Mun blogissa nyt käynnissä tämän kevään viimeinen arvonta, jossa voittoina kaksi kivaa palkintoa! Tervetuloa mukaan, tai edes kurkkaamaan! :)
    http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

    VastaaPoista