14 toukokuuta, 2014

Kuulumisia

Täällä on edelleen normaalia hiljaisempaa.. Muhun on iskenyt aivan järkyttävä väsymys, johon ei tunnu mikään määrä unta auttavan. Oon siis Elean ja Vilan päikkäriajan viettänyt nukkuen, ja iltaisinkin oon koittanut mennä aikaisemmin nukkumaan. Tänään täällä ollaan jo onneks vähän pirteämpiä, johtuu varmaan eilisistä kolmen tunnin päikkäreistä.. =D



Viikonloppu vietettiin Kannuksessa mökillä. Eemin isän synttäreitä juhlittiin siellä perjantaina, ja jäätiin sinne sitten. Lähdettiin sunnuntaina aamupalan jälkeen kohti Kokkolaa, onnittelemaan mun äitiä ja mummua. Elea sai normaalielämästä poiketen nukkua päikkärit autossa kun käytiin ajelemassa tuolla maalla. (Kälviällä?)



Tänään meillä oli vihdoin Vilan kauanodotettu 4kk neuvola- ja lääkärikäynti. Pikkutyttö kasvaa ja kehittyy normaalia tahtia. Tuo ihana 7790-grammainen ja 63-senttinen tyttö ottaa kyllä äkkiä Elean kiinni jos tätä tahtia meinaa kasvaa.. Just vertailin tyttöjen neuvolakortteja, ja totta se vaan on että Elea on painanut saman verran 8kk-neuvolassa. On se hassua miten eri tavalla tytöt kehittyy.. :)

Mun täytyy jatkaa kevätsiivousta jonka Eemi on täällä alottanut. Ite en oo aivan yhtä innoissani tästä kuin tuo siivousintoilija, mutta onhan seki joskus tehtävä.. 


Ihanaa loppuviikkoa! Toivotaan että se paljonmainostettu kesä alkais oikeesti viikonloppuna. :)

1 kommentti: