03 toukokuuta, 2014

4 / 14

Huhtikuu
Elea 1v10kk (30.4.) & Vila 4kk (29.4.)

Huhtikuun aikana Vila on alkanut tarttua esineisiin. Lelut ja Elean leikit kiinnostaa kovasti. Pikkutyttö myös kutiaa, ja päästää kovat naurut kun äiti pärisyttää masua vasten. Tiistaina, eli tasan 4kk-päivänä Vila käänty ensimmäistä kertaa selältä vatsalleen. Pikkunen on treenannut kovasti niskoja ja vihdoin jaksaa kannattaa päätä vatsallaollessa kunnolla, ja viihtyykin nyt paremmin lattialla. Enimmät itkut näyttävät jääneen taakse. Viimeisen kuukauden aikana täällä on asustanut niin iloinen pikkutyttö, nyt kun mahakaan ei enää vaivaa. Pieni tesyaa kovasti äänihuuliaan ja täällä talo raikaa kun Vila kiljuu niin kovaa. <3Elea on jo niin iso! :( <3 Sanat tulee koko ajan paremmin, ja koko ajan lisää. Tuo ihana isosisko on innostunut vauvan hoidosta vähän liiaksikin, kun koko ajan olis vaan ottamassa Vilaa syliin ja kanniskelemassa. Elea selvästi tykkää viihdyttää Vilaa, ja nauttii kun saa tuon pikkuisen nauramaan. Uhma on kova, ja lähes kaikesta (paitsi hampaidenpesusta koska se on Elean lempipuuhaa) saa täällä nykyään kiistellä.. :D Huh! Elea juo vielä nukkumaanmennessä tuttipullosta ja nyt alkais olla aika jättää se pois kokonaan. Äitin pieni tyttö :( <3
Onko jollain hyväksihavaittuja vinkkejä tuohon pullostaluopumiseen? Ne olis nyt tarpeen, koska mua stressaa tämä juttu kauheesti!

Kuukausi on mennyt aivan älytöntä vauhtia. En todellakaan tiedä mitä ollaan taas tämä koko aika tehty.. No, eiköhän tämä tästä. :)


8 kommenttia:

 1. Elea kyllä näyttää Tossa sun vieressä aika isolta (=pitkältä) tytöltä :P

  VastaaPoista
 2. Samaa katsoin minäkin, tosi ison tytön näkönen tuossa kuvassa :) Meidän Milakin (1v 9kk) juo maitoa pullosta ennen nukkumaan menoa. Että vinkkejä pullostaluopumiseen kaivataan täälläkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se pitkä tyttö onki, kasvaa kamalaa vauhtia :D Päivittelen tänne sitten jos/KUN onnistuu =D

   Poista
 3. Juodaan meilläkin (tyttö 1v9kk) pullosta kaikki maidot. enkä jaksa siittä mittää ressiä ottaa. luovutaan sitten kun alkaa maistua maito lasista. mutta meillä ei tykätä juoda mittään oikeestaan ruuan kanssa. joten jos haluan saaha maitoa neidille alas nin pittää pullosta antaa. kyllä nää ehtii myöhemminkin :) en jaksa ressata ku siittä vaaraakaan ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. :) Meillä vaan meinaa se olla ongelmana että aika usein yöllä vaippa vuotaa sänkyyn, ja meinasin että vois auttaa siihenkin jos illalla jois sitte vähän vähemmän tai jotain.. Ja tuo pullojen pesu / etsintä / lääräys vaan on NIIN ärsyttävää :D

   Poista
 4. Meillä ei olla tuttipullost juotu puoleen vuoteen! Pullo vaihtu sporttisee nokkamukii (MAM) ja nyt harjotellaa oikeest mukist juomist.. Neiti siis 1v9kk.
  Ei siinä oikeestaa muuta ku jättää vaan sen pullon pois yksinkertaisesti..juo esim nokkamukist iltapalal sen minkä juo ja thats it.

  Meillä Leo päätti duunaa kaks hammast, ensimmäinen 28.4 ja toinen eilen 4kk päivän kunniaksi.. Vielä ei oo kääntyny, mut eiköhä seki tänään tai viimeistään lopouviikost tapahdu!:) Leluihin yms tarttunut jo puol kuukautta sit:)
  Iida puhua pälättää ja silläki joku uhma(emmä, en halua...) mut pääpiirteittäin menee hyvin!

  Onks teil mustasukkaisuutta!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläki Elea juo jo tavallisesta mukista muuten, mutta tosiaan nukkumaan menee pullon kanssa. Päätettiin Eemin kanssa että ens viikonloppuna saa tuo pullo jäädä lopullisesti pois.. Vähän jännittää että miten Elea jää sänkyyn ilman sitä, mutta eiköhän se hoidu! :)

   Meillä ei onneks mustasukkaisuutta oo ollu oikeestaan ollenkaan.. Pelkäsin sitä kamalasti ku Elea on ollu niin "takertuva", mutta hyvin ollaan pärjätty. Alussa Eleasta huomas että imetyshetket teki vähän tiukkaa, mutta ollaan sitte tehty niin että Elea tulee toiseen kainaloon ja luetaan samalla kirjaa tai katotaan kä'nnykältä tuttujen kuvia tai puuhataan jotain muuta yhdessä niin siihenkin se tottui sitte aika äkkiä.. :)

   Poista