05 toukokuuta, 2014

Mitä nyt?

Moni on varmaan huomannut, että blogi on viimeaikoina jäänyt vähemmälle myös mun osalta. Moni "pikkubloggaaja" sulki bloginsa, ja tämän myötä oon paljon miettinyt myös mun blogin kohtaloa. 

Haluanko jakaa meidän elämää tuntemattomien ihmisten kesken? Jos haluan, niin kuinka paljon siitä? Kuinka paljon lapsista? Mistä haluan kirjoittaa? 

Mulla on ollut kamala kriisi myös aihevalintojen takia. Aloitin blogin kirjoittamisen vuosi sitten, raskausblogina. Raskaus on jäänyt taakse, enkä enää tiedä mistä haluan kirjoittaa. Oon jatkanut sillä linjalla, että kirjoitan mitä mieleen tulee ja sillä hyvä, tuo oli myös mun periaate kun blogin aloitin. En halua pakolla mahduttaa itseäni tai kirjoituksiani mihinkään tiettyyn muottiin, ja kirjoitan vain omaksi huvikseni. Toistaiseksi jatketaan varmaan samalla tavalla kuin ennenkin. :)

En oo jakanut meidän elämästä mun mielestä ainakaan mitään kamalan yksityiskohtaisia tietoja, mutta silti epäilyttää että onko tullut sanottua kuitenkin liikaa.. Selaan lähiaikoina postaukset läpi, ja poistan jos jotain poistettavaa tulee.. Toistaiseksi tämä blogi ei siis sulje oviaan, ja koitan tällä saralla taas aktivoitua!

Blogin 1-synttärit meni aivan ohi, mutta näin jälkeenpäin haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita. Kommentoida saa edelleen, ja kiitos teille jotka olette mielipiteitä ja ajatuksianne jakaneet! :)

5 kommenttia:

 1. Et kyllä lopeta! Tätä blogia on ihanaa lukea ♥

  VastaaPoista
 2. Eeeij saa lopettaa! Mä en vaan kerki ite kirjottaa,koska noi mukulat ei kovinkaan usein nuku päikkyi samoi aikoi.. Eikä must ehkä loppujen lopuks oo blogin kirjottajaks..:D

  VastaaPoista
 3. Jatka ihmeessä! Mä myös mietin paljon sitä mistä kirjoitan ja mistä en, mutta toisaalta jos aiheet on kovin tylsiä niin kuka niitä jaksaa lukea? :D Toivottavasti pidät blogista kiinni, täällä ainakin yks lukija joka jäisi kovin kaipaamaan!

  VastaaPoista
 4. Älä lopeta! Mää tykkään lukea sun blogia! (:

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa luon sun blogia ja toivon myös että jatkat! :)

  VastaaPoista