23 joulukuuta, 2013

Tule joulu kultainen

Ihan pian se on täällä, Joulu.



Juhlista ehdottomasti mun lemppari, tykkään niin laittaa kotia joulutunnelmaan, leipoa ja tehdä joulujuttuja. Tämä onkin ainoita tämmöisiä juhlia mihin saa oikein kunnolla valmistautua, joten siksi se varmaan kärkeen yltääkin. Meillä alkaa kaikki olla pikkuhiljaa valmiina, joten joulu saa tulla. Tänään on saatu luntakin edes vähän, joten ulkona näyttää ainakin hieman jouluisemmalta. Tosin huomisen ja ylihuomisen suunnitelmat on vielä mietinnässä ja vauva puuttuu.. ♥

39+4♥ (eilen)

Molempiin mummoloihin ollaan saatu kutsu jouluruoalle, ja joulupukitkin olis tulossa. Kotona olisi myös kiva olla, sitä varten oon täällä paikkoja laittanut jouluisemmiksi. Ekaa kertaa aiotaan Eemin kanssa myös laittaa jouluruoka täällä kotonakin. Mutta milloin muka? Empä tiedä että miten tämän tekis, sama ongelma joka vuosi. :/ Melkeen toivon että vauva vaan syntyis ja saisin olla joulun sairaalassa, niin ei tarvis tätäkään miettiä..

Viimepäivinä on kyllä ollut hirveesti tekemistä! Pari unohtunutta joulukorttia on tehty ja viety. Ruokakaupoissa on vietetty tunteja, ja kaupan ruokakasseja kannettu kotiin äkkiälaskettuna 8? (Meille aivan järkyttävä määrä!) Viimeiset lahjat on stressattu, ostettu ja paketoitu. Jotain on saatu paketteihin leivottuakin, ja tietysti herkkuja on syöty taas ihan liikaa. Kinkku odottaa jääkaapissa paistoa, ja miiiljoona konvehtirasiaa syöjäänsä, eli mua. Joulukuusi on vihdoin saatu sisälle ja koristeltukin. Meidän ensimmäinen oma kuusi, onhan tämä jo meidän neljäs? joulu yhteisessä kodissa. Sitä tosin en tiedä kauan tuo kuusi on edustuskelpoinen, kun on tuo pieni tuholainen täällä.. Koti on siis valmiina jouluun, ja niin alkaa olla mielikin. Olo on parin kiireisen päivän jälkeen aika uupunut, joten nyt aion ottaa ihan rennosti! :)



Rocky road :p

Cakepopseja & Rockyroadia :)

Nyt ehkä vihdoin voin (yrittää) rentoutua. Mun suunnitelmiin kuuluu ainakin syöminen, syöminen, syöminen.. Ehkä myös sauna ja sohvalla makoilu. Yritän myös unohtaa tämän synnytysstressin ja hyväksyä sen, että vauva tulee kun on valmis. Ei yhtään aiemmin, vaikka kuinka paljon sitä toivon ja mietin. Koitetaan siis ainakin parin päivän ajan miettiä jotain muuta.. :)

Hyvää joulua kaikille! ♥

2 kommenttia: