26 joulukuuta, 2013

40+1

41. raskausviikko. ♥

"Jos jouluilon jälkeen vielä iloita vois,
ei parempaa lahjaa kai toivoa vois.."

Täällä sitä ollaan kasassa edelleen, vaikka kovasti muuta toivottiinkin.. Olo on onneksi ihan hyvä, joten ei tässä nyt mitään kamalaa oo, en vaan millään malttais enää odottaa! Joulu vierähti kyläillessä, vaikka vähän muuta oltiin suunniteltu ja ainakin ite olin odottanut. Mukavaa meillä oli kuitenkin, vaikka nyt väsyttää.. Tänään käytiin aamupuuron jälkeen viemässä kynttilä isän haudalle, ja muuten ollaan rauhoituttu vaan kotona. Elea on leikkinyt uusilla leluilla, ollaan laitettu meidän ensimmäinen oma jouluruoka ja leivottu torttuja. Illalla mennään yhdessä vielä saunaan. Ihana rentoutua ja olla ihan vaan kolmestaan, kun Eemi joutuukin sitten huomenna mennä töihin.Elea on ollut maailman onnellisin uusista leluista. Miten ihanaa on katsoa toisen pienen niin aitoa iloa. Pienestäkin tuo tyttö on niin tyytyväinen! ♥ Elean paketeista löytyi mm. Plaston pinkki mopo, Muumi ja muumikirja, pulkka ja lumilapio, dubloja (Elean lemppareita!), pari uutta "riipusta" rannekoruun, piirtustustaulu, nukke ja palikoita. Nyt saa pistää vähän huonompia leluja pois ja vauvalelut omaan laatikkoon. 
Nyt nostan hetkeksi jalat sohvalle ja makoilen vaan! Huomenna palaan neuvolan jälkeen kertomaan tarkemmin kuulumisia. :)

5 kommenttia:

 1. Miksei me poksahdeta? Miksi vauvat antaa odottaa itteensä!? Mä oon niiiiin kypsä jo tähän, en jaksa enää:/

  VastaaPoista
 2. Jep :/ Vaikka tietää ettei sais sitä LA:ta oottaa ni silti sitä on jotenki pettyny ku meniki yli.. :/ No, eiköhän ne viimeistään parin viikon päästä käynnistä jos ei itekseen ala tulla, joten kauaa ei voi enää mennä!:)

  VastaaPoista
 3. No alkaahan ne käynnistelee joo... Mul on ihan pieni tunne, että kohta vois lähtee, koska vihlas oikee huolel pari kertaa ja en oo varma tuliks pissan mukana jtn verta tms... Jännää, mullahan ois lauantaihin asti aikaa...

  VastaaPoista
 4. No toivotaan että alkais tapahtua! :p

  VastaaPoista