15 joulukuuta, 2013

Joulutunnelmaa

Viikonloppu on taas vierähtänyt hurjaa vauhtia joulujuttujen parissa. En tiedä mikä masennuspuuska muhun iski tuolloin viikolla, mutta se onneks meni ohi ja nyt ollaan Eemin kanssa laitettu oikeen tuulemaan. :)

Perjantaina siellä Kärkkäisellä sain hoidettua lähes kaikki viimeiset joululahjaostokset ja viimeiset puuttuvat tarvikkeet vauvallekkin lähti mukaan. Illasta paketoin lahjat joululaulujen soidessa, ja jotenkin se stressi katosi kokonaan. Rakastan lahjojen paketointia! :) Joulusiivous on ihan pientä laittoa vaille valmis, mutta kyllä tässä oli hommaa! Viikonlopun aikana Eemi on myös vihdoin saanut Elean huoneen valmiiksi, ja tänään mun pikkunen tyttö jäi sinne niin reippaasti nukkumaan.. ♥ :(

Kaiken tämän lisäksi ollaan Elean kanssa maalailtu mun äidille ja mummulle tuommoset ihanat "joulukoristeet". Kehystettiin porot ja laitettiin joulupaketteihin mukaan. Voihan niitä pitää esillä ympäri vuodenkin jos haluaa, mutta mun makuun nuo ainakin on vähän liian jouluisia. Tehtiin meillekkin myös yksi kuva, joka nyt joulunajan saa koristaa olohuonetta. Osa joulukorteista on jo jaettu, ja loput pitää jakaa tässä lähipäivinä. Parille naapurillekkin tein vielä eilen kortit ja tiputin postilaatikkoihin. :)




Eilen Elean päikkäriaikaan sain pitkän suostuttelun jälkeen Eemin leipomaan mun kanssa piparkakkutaloa. Olin haaveillut siitä jo pitkään, ja vihdoin se on valmis! Mulla olis kyllä yksin revennyt hermot samantien, ei ollut nimittäin kaukana nytkään. Onneks Eemi oli auttamassa. Se leikkas kaavat ja palat, ite sain vaan paistaa palat ja koristella talon kun ne hommat ainakin onnistui multakin.. :D En oo varmaan koskaan ennen alusta asti itse piparkakkutaloa tehnyt, mutta se oli kyllä just niin työlästä kuin kuvittelinkin! Vähän kyllä huijattiin kun ostettiin taikina valmiina, sen tekoon mulla ei ainakaan toistaiseksi mitään hinkua oo.. Kasasin sen tänään illasta yksin, ja voi olla että jäi kyllä ehkä viimeiseksi kerraksi. Siinä hommassa kyllä palo hermojen lisäksi myös sormet. 



Parin vesisateen täyttämän päivän jälkeen saatiin pakkasta ja vähän lunta tännekkin, mutta taas näyttää siltä että äkkiä ne sulaa pois. Inhottavat kelit.. :/ Kaikesta huolimatta oikein ihanaa viikkoa kaikille! Ehkä tällä viikolla voin itekkin ottaa vähän rennommin. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti