21 elokuuta, 2013

22+0

"Tänään on keskiviikko 21. elokuuta, ja raskautesi on kestänyt 22 viikkoa. Laskettuun aikaasi 25. joulukuuta on aikaa 18 viikkoa."

Viikot vierii ja 23. raskausviikko alkaa siis tänään! Pikkuihminen potkii päivittäin ja niin kovasti että siellä taitaa kaikki olla hyvin. :) Mua on pari päivää vaivannut selkäkivut, sekä aivan järkyttävä närästys. Eleaa odottaessa närästys oli myös kamalaa, eikä siitä meinaa oikeen eroon päästä millään kun se alkaa. Niimpä oon yrittänyt vähän miettiä mitä syön, jotta huomaisin mikä sitä aiheuttaa että tietäisin sitten vähän vältellä niitä ruokia. Tällä hetkellä mun listalla on vasta ruisleipä ja kurkku. Monilla on vaivat ja oireet paljon pahempia, joten empä viitsi tästä niin hirveesti stressata, ite muuten oon voinut tosi hyvin. Väsymyskin alkaa ilmeisesti jo vähän antaa periksi ja jaksan päivän jopa ilman päikkäreitä. 

Parempaa kuvaa masusta ei nyt oo tarjolla kun Eemi kyllästy hommaan sillä hetkellä kun annoin puhelimen käteen.. Ja kuvakin on siis puhelinlaatua pimeässä, mutta ehkä siitä tuon masun koon näkee.. :)

*Tällä viikolla pieni painaa n. 450g, ja on n. 27cm pitkä. <3

Jo muutaman pienen vaatteet oon saanut ostettua, mutta ostoslista on vielä pitkä. Miten nuo pienet vaatteet voikaan olla niin ihania? Eleallekkin on haaveissa mm. Po.pin uudesta mallistosta ainakin yks ihana paita joka on pakko saada. Vauvalle sieltä löytyikin vaikka mitä. Toivottavasti tuonne nettisivuille ei enää hirveesti tulis noita ihania uutuuksia, sillä mun rahat ei kyllä millään repee joka paikkaan.

Meillä siis kaikki hyvin täällä, ja masun kasvatusta jatketaan. Plussana vielä se, että eilen ja tänään on mun päivät ollut jo paljon parempia! Alkaispa tää kiukku nyt helpottaa.. :) 


4 kommenttia:

  1. Heippahei! Uus lukija ilmottautuu:) luin kaikki kirjotukset tässä aamusella. Yhteistä meillä onki aika paljon, oon 20,mulla on tyttö 07/12 ja ootan myös vauvaa syntyväks joulukuussa, tosin mun la on 28.12 :D vähä niinku jo koukutuin sun blogiin, ite en enää kirjota, vaan poistin koko blogin jokunen viikko sitten. Toisaalta sitä kirjottelua on ikävä, mut ehkä kestän:)
    Mukavaa tiistaita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että joku ainaki tykkää.. :D Vähän hakusessa kirjoitus vielä ja aikakin tuon pikkusen kans aika kortilla, mutta eiköhän tämä tästä.. :) Sun kommentti oli jääny kokonaan huomaamatta kun eipä tänne oikeen kukaan oo aikasemmin kommentoinut niin en yhtään oo huomannu.. Kiitos kuitenkin, piristi iltaa mukavasti! :)

      Poista
  2. Mulla la 16.12 :) Kiva lukea sunkin raskauden etenemisestä! Tervetuloa kurkkaamaan munkin blogiin<3

    VastaaPoista
  3. Joo oon lukijaks liittyny jo jonkun aikaa sitte :)

    VastaaPoista