14 elokuuta, 2013

21+0 ♥

Taas mennään eteenpäin niin kovalla vauhdilla etten huomaakkaan. 22. raskausviikko alkoi tänään. ♥ Tuntuu ihan hölmöltä nyt kun rakenneultra on ohi. Eipä tässä oikeen oo enää mitään "etappeja" ennen synnytystä, joten sitä tässä nyt odotellaan..

* Tällä viikolla pirpanan pituus on n. 26cm ja painoa on kertynyt n. 400g. ♥

Potkuja tuntuu hirveesti ja nykyään jo tosi vahvojakin. Muutaman kerran oon ite tuntenut liikkeet myös vatsan päältä, ja Eemi tunsi pienen potkun toissapäivänä. On se toisaalta harmi ettei mies saa ollenkaan kokea tai tietää miten ihanaa on olla raskaana.  Ehkäpä tämä on alkanut olemaan Eemillekki vähän todellisempaa nyt kun masu on kasvanut ja tosiaan nuo liikkeetkin tuntuu kunnolla. :)

Tämmösissä merkeissä jatkuu siis mun syysillat, toivottavasti!

Eilen aloin opetella virkkaamista, ja ehkä musta sittenkin tulee käsityöihminen! Oon jo ihan Elean vauva-ajoista asti haaveillut, että oppisin tekemään isoäidinneliöitä ja saisin niistä tehtyä peiton tuolle tytölle, tuloksetta. Neliön siis opein joulun aikaan tekemään, mutta siitä yhdestä ei kyllä peittoa saanut millään. :D No, eilen löysin niiiiiiin ihanan "tilkkupeitto"-ohjeen, että oli ihan pakko ajaa kauppaan hakemaan lankoja ja virkkuukoukku. Koko ilta vierähtikin ensin alkeiden opettelussa, ja sain jopa peittoa jo jonkun verran aloitettuakin. Jospa kerrankin jaksaisin tehdä jonkun työn loppuun asti, on tämä sen verran ihana. Ja vielä jos saan haaveilla niin oikeestaan toivon että jaksaisin tehdä ensin tän Elean peiton, ja sitten vielä vauvalle peiton.. Sopii toivoa. Ohjetta voin linkkailla kun ens kerran oon koneella; Elea on jälleen kerran tehnyt sille jotain pahaa ja se ei toimi. :D

Nyt otan koukun käteen ja jatkan hommia, vielä kun tuo tyttö on kauneusunillaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti