29 elokuuta, 2013

23+1

Empä meinaa pysyä viikoissa mukana ollenkaan. Jälleen kerran sain käydä tarkistamassa että onko tuo nyt sitten oikee otsikko, mutta taitaa se olla.

24. raskausviikko siis menossa. Pienet jalat potkii jo tosi kovaa,  niin kovaa että isikin pystyy tuntea ne jo selvästi. ♥ Mulla on istukka siis etuseinässä  joten ehkä sen takia vasta näin myöhään(?). Masu kasvaa ja alkaa olla jo vähän edessäkin. Istuminen on välillä tosi epämukavaa, eikä hyvää asentoa meinaa löytyä millään. Tästä ei ehkä kannattaisi vielä ärsyyntyä, sillä luulempa että tuo maha kerkee vielä puolessa vuodessa kasvaa ja häiritä paljon enemmän.. Harjoitussupistuksia on tullut nyt muutamana päivänä aika usein. Reipas kävely ja Elean nostelu niitä eniten aiheuttaa. Ei ne tosin kipeitä ole, mutta epämukavia. 

*Tällä viikolla pikkunen rakas painaa n. 500g ja on n. 28cm pitkä. ♥

Maanantaina pääseekin sitten taas neuvolaan tarkastamaan että kaikki on hyvin.

Puhelimella ei pitkiä voi päivitellä, mutta näin lyhyesti kaikki siis hyvin meillä. :) Me nautitaan näistä viimeisistä kesäpäivistä Elean kanssa, ja viikonloppuna saadaan siivota pihaa ja viettää venetsialaisia. Enemmän sitten. :)


Mun pieni kesätyttö. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti