01 elokuuta, 2013

19+1

20. raskausviikko. ♥ Nyt oikeesti on pakko ihmetellä, että mihin tää aika katoaa? Päivät ja viikot vierii ja kaikki asiat mun to do-listalla on tekemättä. Ens viikolla ollaan jo puolessa välissä raskautta! Onneks tehtävää ei oo niin paljon kun viimekerralla, ja nytkin oikeestaan on vaan vaatteet pikkuselle ostamatta. Tällä kertaa oon saanu jonku verran hillittyä mun shoppailuvimmaa, kun oon niin odottanut maanantaina olevaa rakenneultraa. (enää 4 yötä!!)  Eniten tietysti toivon näkeväni terveen pikkuvauvan, mutta kyllähän se sukupuolikin kiinnostaa (ja toivottavasti selviää..) Yläkerran toinen makuuhuone pitäis ennen joulua saadavalmiiks että Elea pääsis sitten sinne nukkumaan, ja kyllä äitilläkin olis kieltämättä aikamoinen sisustusvimma ppäällä.Oikeestaan koko talo pitäis saada ennen joulua valmiiks, koska tarkotuksena olis pistää tämä sitten myyntiin, ja joskus jos tämän saa myytyä niin katsella meille isompi asunto.  Eli kiirettä pitää,  toivottavasti pikkunen ei, vaan malttais pysyä masussa sitten jouluun asti. :) 

*Tällä viikolla tuo pienempi rakas on n. 21,5cm pitkä, ja painaa n. 250 grammaa. ♥

Potkut tuntuu jo päivittäin, ja päivä päivältä vahvemmin. Jos en ihan oo hulluks tulossa niin voisin jopa väittää että yks pienen jalan hipaisu tuntu vatsan ulkopuolelle käteenkin. :)

Elean kanssa ollaan puuhailtu vaikka mitä mukavaa, mutta kuvat vaan vieläkin seisoo siellä kamerassa kun tietokone ei oo toiminnassa vieläkään. :D Puhelimella en niin malta ottaa enää kuvia kun huomasi miten paljon parempi on tuolla kameralla kuvailla.. 

Eleasta on yhtäkkiä kasvanut aivan iso tyttö! Joku päivä voisin siitä kirjottaa enemmän. Nyt puhelin sekoilee liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti