27 heinäkuuta, 2013

Pikanen päivitys kännykällä

Eli kännykän varassa ollaan taas. :( Kone on kuollu lopullisesti, kun Elea rikkoi vielä näytönkin. Eemin on mooonta päivää pitäny jo laittaa mulle pöytäkone kiinni tv:seen että pääsen päivittelemään tänne, mutta mun suureks "yllätykseks" sitä ei oo tapahtunut vieläkään.. :D 

Täällä me ollaan sairasteltu Elean kans pari päivää. Ei mitään flunssaa kummempaa, mutta tosi ärsyttävää kuitenkin m Tänään näyttäis meillä molemmilla jo olevan parempi päivä,  joten ehkä me päästään päikkäreiden jälkeen tonne aurinkoon puistoilemaan. Eemillä on töissä järkyttävä kiire, joten 1-vuotiskuvat odottaa vielä ottajaa. Ens viikolla Eemillä pitäis olla jopa pari päivää lomaa, joten sitten kyllä pitää keksiä jotain mukavaa. :)

Vauvasta sen verran, että viikkojahan meillä on kasassa tänään 18+3, eli 19. raskausviikko käynnistyi keskiviikkona. ♥ Pienen pieniä potkuja tuntuu jo päivittäin, ja masukin tuossa kasvaa.. :) 

* Tällä viikolla meidän pienellä on pituutta n. 18cm ja painoa hurjat 220g. ♥ Mitat tarkentuukin sitten reilun viikon päästä rakenneultrassa!! :) 

Meidän hukassaollessa ollaan sairasteltu, ulkoiltu, leivottu, ja eilen käytiin notkumassa Kaustisella carting-radan varressa kun Eemi oli ajamassa. Kuvia on puhelimessa tähän hätään pari, kamerasta kun ei nyt saa mitään ulos. :/

Jatketaan taas kunhan koneen saa toimintaan, viettäkää ihana viikonloppu! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti