04 heinäkuuta, 2013

15+1

Uusi viikko lähti käyntiin taas eilen. Nyt todellakin tuntuu siltä että aika rientää! 16. raskausviikko siis menossa, joka tosin tässä vaiheessa tuntuu vielä aika vähäiseltä. En tiedä että mitä mä sitten odotan? Joulua? Tuntuu että tän kaiken kiireen keskellä jopa välillä "unohdan" koko raskauden.. Ehkäpä se alkaa tuntua konkeettisemmalta kun masu alkais kunnolla oikeesti kasvamaan, ja rakenneultran (5.8.) jälkeen pääsis kunnolla ostelemaan vauvalle tavaraa ja vaatteita. :)

*Tällä viikolla meidän pienellä on pituutta n. 12cm, ja painoa 100g.

"Pikkuinen näyttää jo oikealta vauvalta." (Vau.fi)


Minä, mun vauvamasu ja IMURI :D

Ekan "masukuvankin" sain otettua (ja lupaan panostaa ens kerralla vähän enemmän:D) Kyllä tuo taitaa tulla nopeammin esiin mitä Eleaa odottaessa, vaikkakin ei se vielä iso oo. Kyllä oon "Ootko raskaana?" -kyselyitä jo saanut, mutta mun mielestä tuo masu on työntänyt enemmänkin mun pömppiksen vaan tohon eteen, eikä niinkään näytä vielä "oikealta" vauvamahalta. Housut käy päivä päivältä ahtaammiksi, ja todella alkaa tuntua siltä että tarviin kyllä lisää äitiyshousuja! Neuvolaan pääsee taas ensi viikolla, joten siitä enemmän taas sitten.

Elealla on ollut pari kiukkupäivää ja yötä nyt takana.. Toissapäiväsen 1-vuotisneuvolan kunniaksi täti pisti taas rokotteet molempiin jalkoihin. Elean jalat tuli lähes heti aivan kosketusaroiksi, ja kuumekkin nousi illalla. Yöt on nukkunut huonosti, lyhyesti ja itkuisesti. Päiväunet ei kaikesta huolimatta kuitenkaan tyttöä hirveesti oo houkuttanut, joten väsyneitä me ollaan oltu kaikki. Tänään onneks saatiin pieni nukkumaan jo kahdeksan aikaan, toivotaan että tämä yö menis paremmin ja saatais kaikki nukuttua univelkoja pois, vielä kun ite malttais mennä nukkumaan. Piikit äitin onneks Elea otti vastaan ihan hyvin, eikä se sitten mustakaan onneks tuntunu niin kamalalta kun vaan laittoi silmät kiinni. Tyttö on kehittynyt normaalisti, ja kasvanutkin tosi hyvin:

-painoa oli jopa 9890g (10kk 8770g)
-pituutta 76cm (10kk 73,5cm)
-py 46,6cm (10kk 45,3)

Niin ne meidän molemmat pienet kasvaa. <3

Viimepäivinä on tullut osteltua vaikka mitä, tänään mm. sain iiihanat Marimekon verhot vihdoin keittiön ikkunaan! Jospa tuo tyttö tuosta vähän piristyy niin huomenna päästään ostoksia katselemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti