27 helmikuuta, 2014

Vaatteita, vaatteita

Kevät on tuonut tullessaan myös paljon ihania lastenvaatteita. Netistä oon selaillut kevätmallistoja ja mietiskellyt että mitä tytöt tarvis kevääksi/kesäksi. Kaikki on niin ihanan keväistä, ja kallista..

Nyt kun oon taas innostunut noista nettikirppiksistä niin oon kyllä ajatellut hyödyntää niitä niin ei Eemiäkään ärsytä niin paljon.. =D Jotain mulla kuitenkin on jo nyt mun "pakko saada-listalla", ja uskon että Po.pin kevätmallisto tuo sinne ainakin jotain vielä lisää. Miten jaksankaan odottaa! Jossain vaiheessa taisin jo saada jonkinlaisen raitayliannostuksen, mutta se oli onneksi ohimenevää. Pakko siis yrittää metsästää kaikkia ihania vanhojen mallistojen juttuja facebookista.. :)

(Kuva Googlesta)
Sitten Elean on ihan pakko saada Converset! En kestä miten söpö se on kun noilla kävelee joku ihana mekko päällä. Viimekeväänä näistä jo haaveilin, mutta koska tyttö ei osannut vielä kävellä niin päädyttiin niihin vauvamallisiin tossuihin. Tänä keväänä aion siis korjata tilanteen! =)

Yksi ihan pakollinen juttu oli Po.pin tämän kevään keltainen kuoritakki. Se on vaan niiiin ihanan värinen että rakastuin siihen ihan heti. Kävi kuitenkin sillä tavalla, että kaupassa sovittaessa rupesin sitä epäröimään ja ostin sitten kuitenkin pinkin. Molemmat oli aivan ihania, mutta tulin siihen tulokseen että pinkin ostamista en ainakaan tuu katumaan. 

Tämä on pakko sitten korjata sillä, että Gugguu:n kevätmallisto tulee huomenna myyntiin nettikauppaan, ja itehän oon meille jo sieltä valinnut ihanan keltaisen hupparin. Sitä en tiedä, että onko järkevää semmoista kesäksi ostaa mutta menee se ainakin viileämmillä ilmoilla vähän lämmikkeenä jos ei muuten. Nuo housut passaa tuohon niin hyvin että pitää varmaan semmosetkin vielä tilata vaikka en oranssista niin välitäkkään. Saapa nähdä mitä sieltä loppujen lopuks tulee tilattua kun siellä olis niin paljon ihanaa, mutta joka paikkaan ei munkaan lompakko veny..

(Kuva: Gugguu.com)

Me&I:n tilaus on matkalla, sieltäkin on pari ihanaa juttua tulossa! :) Mallistoon on myös tulossa lisäyksiä vielä keskiviikkona, joten onneks mulla ois torstaina vielä yhdet kutsut käymättä.2 kommenttia:

  1. Gugguun ''aukeamista'' odotellen :P Hetkellinen raitaähky täälläkin ja paljon laitoin myyntiin isoja kokoja jemmasta ja rahotan niillä sitten osittain gugguun pakko saada vaatteet :D En vaan pääse itteni kanssa yhteisymmärrykseen mitkä värit ostasin :D

    VastaaPoista
  2. Jep, just luinki sun postauksen :P Ite ottaisin ihan heti sen harmaan hupparin, mutta musta tuntuu että se on liian "poikien" :D Onneks tuo keltanen on nyt mun suosiossa, harmi vaan että tuon kanssa on melkeen pakko tilaa nuo housutki kun oranssi ei tosiaan ihan mun lempparipäässä oo.. :/

    Musta tuntu just välissä että en osaa tota raitaa enää ollenkaan laittaa Elealle kun ei voinu enää niitä "vauvavaatteita" käyttää. Nyt kun kesä tulee niin oon aivan rakastunu niihin raitamekkoihin.. :P

    VastaaPoista