10 helmikuuta, 2014

Kirppisjuttuja

Tänään tytöt yllätti mut todella, kun molemmat nukkui päikkärit samaan aikaan. Eikä ihmetys loppunut siihen; Vila nukkui neljä tuntia, ja Elea kolme. Näimpä mulla oli hyvin aikaa käydä läpi Elean pieniä vaatteita..
Vuokrattiin Pippurin kanssa puoliks kirppispöytä johon saadaan tällä viikolla kantaa meidän kamat myyntiin. Mulla on suurin osa kaikista Elean vaatteista täällä vielä laatikoissa (50-80cm) ja niitä hinnoittelin jo valmiiksi. Jotain on Vilalla käytössä, osan merkkivaatteista oon myynyt nettikirppiksillä, ja loput lähtee nyt sitten tuonne. Melkein puolet sain laitettua tänään, ja loput toivottavasti viimeistään huomenna.. :) Ainakin osan merkkivaatteista taidan tosin kuitenkin laittaa johonkin fb-kirppikselle myyntiin, siellä kun niistä saa vähän paremmin..

Pitäähän vastaavasti sitten kirppistä vähän tyhjentääkkin. Kävin tänään nopeasti kiertämässä sen läpi kun Eemi tuli töistä. Musta olis niin mukava kiertää ja katsella aivan rauhassa, mutta nykyään se on jo aika mahdoton tehtävä.. Aamusta ei tyttöjen kanssa oikeen selvitä sinne, ja jos selvitään niin Elean kanssa ei kyllä rauhassa kierretä kun tyttö ei malta niin kauaa olla paikallaan.. :D Arkisin kirppis menee kiinni jo 17.30, joten aika kiire on käydä sen jälkeen kun Eemi on tullut töistä. No, tänään kävin äkkiä kiertämässä ja onneks kävin! 
Minkä aarteen löysinkään! Tämä on mun ehdoton luottopuku. Elealla oon tätä käyttänyt myös, ja Vilallekkin se oli tarkoitus ostaa kevääksi. Aivan huippuhyvä puku, tosi hyväkuntoinen ja aivan mahtavaan hintaan! Meillä on tämä vielä koossa 74cm, ja on sen verran hyvää mitotusta että Elea saa sitä käyttää vielä keväällä. :)

Pukuun sopiva pipo. :)


Vitsi tuo reissu saikin mut hyvälle tuulelle! Eilen ostin fb-kirppikseltä Elealle vk-puvun, joten ne on hankittu. Kevätkeli tässä alkaa ollakkin, joten ehkäpä nuo saa jo pian käyttöön.. :)
2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin sattumalta tänne sun blogin puolelle ja tykästyin kyllä sen verran, että jään lukijaksi!

  Ihania löytöjä oot tehnyt kirpparilta. Itekin rakastan pyöriä kirppareilla. Niistä löytää melkeen aina jotain kivaa halvalla :) Sit ei tuu niin paha morkkiskaan shoppailusta ;D

  Käyhän joskus vilkuilee munkin blogia :)
  http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla. :) Joo mustakin tuntuu että sieltä voi aina ostaa ihan hyvällä omallatunnolla.. :p

  Käyn lukasemassa kun kerkeen! :)

  VastaaPoista