26 helmikuuta, 2014

Tule kevät!

Mitä ihmettä tapahtuu? Aurinko paistaa, lumi on melkeen kokonaan sulanut pois, ja mulla oli tänään kuuma kun lähdin ulos talvitakki päällä. Ulkona tuulee, mutta ei oo kylmä. Oven avatessa sen voi jopa haistaa. Kevät! En muistanutkaan miten ihanaa tämä aika on! Kevät taitaa olla siis ehdottomasti mun lempparivuodenaika. Sitä, tuliko se jäädäkseen en tiedä, mutta toivon. Toivon niin kovasti!
Pihalla meinaa olla vähän vaikeat olosuhteet ainakin näin pikkulapsiperheelle.. Olishan se ihanaa kun maa olisi heti sula ja kuiva, mutta pakko kai se on hyväksyä tuo tosiasia että kuraputissa uidaan vielä monet kerrat. Välikausivaatteet on vielä kovin puutteelliset ja mietinnässä, pikkuhiljaa alkaisi olla aika ne saada kasaan ainakin Elealle. Kylläpä nämä aiheuttaa mietintää kun ekaa kertaa pitäis oikeesti ostaa semmoset millä kans vois sitten tuolla pihalla mennä huoletta. Onneks Elea ainakin kävelee. :) 

Pakko kyllä myöntää sekin, että samalla on hieman haikea olo siitä, että talvi oli tommonen. Ensimmäinen "kunnon" talvi Elean kanssa, ja olisin halunnut tehdä niin paljon muutakin kuin uida kuralätäkössä tai ihailla ikkunasta vesisadetta. Pulkka pääsi kokeiluun jopa kaksi kertaa, se kun ei hirveen hyvin meinaa tuossa asfaltilla luistaa. Pihaakaan ei kertaakaan kolattu! No can do. Ollaan kyllä haaveiltu Eemin kanssa reissusta Rukalle tai Vuokattiin, onkohan sielläpäin vielä talvi? En tosin tiedä millon sinne kerkeis, jos kerkeis. 

Kevät saa taas mun remontti-innostuksen käyntiin. Talo pitäisi saada heti valmiiksi, ja heti myyntiin. Heti myytyä, heti uusi tilalle, heti muutto, ja heti talo nätiksi. Huoh. Pää hajoaa näihin haaveisiin. Asiaa ei helpota se, että lumen alta on paljastunut sama paskakasa kuin viimekeväänäkin. Roskia, remonttijätettä, remonttitarvikkeita, kaikkea mahdollista. Nyt sais Eemi pikapikaa aloittaa talon kunnostuksen niin saataisiin kesäksi nurmikko että tuossa voi lapsien kanssa olla. Ikävä kyllä se vaan tietää mulle taas yksinäisiä iltoja ja Eemille järkyttävää määrää työtä. :/ 

No, kevät saa mut kaikesta huolimatta niin hyvälle tuulelle! Miten ihanaa että kohta on jo lämmin ja niiiiin paljon ihania juttuja joita kesällä on ihan pakko tehdä! :) 


Kevät taitaa saada myös pikkutytön hyvälle tuulelle. Pienen pieniä hymyjä tulee joka päivä enemmän. ♥

2 kommenttia:

 1. Hih, ''putti'' pyytäisi suomennosta mikäli Kokkolalainen kaveri ei olisi sitä montaa kertaa mulle aikasemmin jo ''suomentanut'' :D

  Ihanimmat kevättunnelmat tulee ehdottomasti kun aurinkokin paistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, oon luulu että se on ihan "tavallinen" sana.. :D

   Poista