06 helmikuuta, 2014

Tuplarattaita

Niin tyhmältä kuin se kuulostaakin, niin kyllä, monikossa. Mun järjetön pakko saada-tunne petti mut taas. Like always.. Me ostettiin tytöille tuplarattaat jo kesällä. Kaikki sujui siis samalla kaavalla kuin aina mun kanssa.  

Näin hienot rattaat netissä -> Pakko saada! -> Eemi sanoo ei. -> Ite sanon joo ja lähetän viestin ilmoituksessa olevaan numeroon. -> Eemi kiroaa. -> Haetaan rattaat. -> Oon onnellinen. -> Oon pettyny ja tajuan miten mokasin taas. -> Eemi on ärsyttävä ja sanoo "What did I saayyyyyy..."

Ostettiin siis Teutonian Team Cosmot. Hinta ei silloin tuntunut kamalalta (toista on nyt..), ne oli oikein nätit ja kaikki mitä me haluttiin. (Vaatimuksena siis oli että ne on nätit..) Ostettiin ne siis käytettynä, ja mukaan tuli sopivasti vielä yksi puolikova kantokoppa vauvalle, jalkapeite ja sadesuoja. 

(Kuva Googlesta)

Toissapäivänä lähdettiin sitten niitä testaamaan, ja miten upeaa huomata tässä vaiheessa että Elea ei mahdu edes kuomun alle istumaan. Tässä vaiheessa jo ilmoitin Eemille että vaunut lähtee vaihtoon. Tämä ei nyt kuitenkaan ollut ainut asia mikä meitä häiritsi. Ostaessa tosiaan katsoin vain vaunujen ulkonäköä, enkä sen kummemmin kiinnittänyt huomiota siihen pikkuseikkaan että niissä on yhteinen kuomu. Vauva oli tosi vaikea saada toiselle puolelle hyvin suojaan, kun en kuitenkaan voinut Elean puolelta suuaukkoa peittää. Vielä miinuksena on se, että Eleaa ei saa kasvot menosuuntaan istumaan jos tahdon pitää vauvan toisinpäin. Vielä kaiken hyvän päälle rattaat on tosi tyhmän näköiset jos toinen selkänoja on ylhäällä ja toinen makuuasennossa. (Niinkuin meillä.) Kaksosille varmaan oikeen hyvät ja nätit vaunut, mutta meidän tarpeita nämä ei kyllä nyt vastaa varsinkaan kun Elea ei tosiaan edes mahdu kunnolla kyytiin..

Nyt kun kirjoitan tätä, niin vastan hoksaan että käytänköhän tuota samaa tuhoisaa kaavaa taas? Meille on nimittäin tulossa uudet rattaat! Vaunulenkin jälkeen tosiaan päätin, että uudet rattaat on saatava. Eilen vertailin ominaisuuksia, hintoja ja käyttökokemuksia. Suurimpana valintakriteerinä oli hinta ja se, että Elea varmasti sitten mahtuu kyytiin kunnolla. Illalla päädyin siihen tulokseen, että meidän uudet rattaat on Carenan Double Swing Evo 2. Laitoin tilauksen menemään, ja nyt siis vaan odotellaan. Vielä mulla on vähän harkinnan alla että pitääkö se koppa ostaa vauvalle. Toistaiseksi päätin vielä odottaa että päästään noita testaamaan tuon pehmeän kopan kanssa. Jos se ei sovi sinne tai muuten tunnu hyvältä niin tilaan kopan sitten perässä. Toivotaan että tällä kertaa valitsin vähän paremmin, ja että joku ostaa nuo Teutoniat pois.. 

Onko jollain kokemusta näistä rattaista? :)

2 kommenttia:

 1. Meille muutti Emman mustat tuplikset.. Oikeen hyvät, paitsi että Iida pitäs saada vähä enempi istuvaan asentoon.. Molemmilla on erilliset kuomut ja se on oikee hyvä! :) hirveen mukavat vaunut kyllä, vaikka onki mustat..
  Toivottavasti uudet vaunut on paremmat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki harmittaa vähä kun nuo uudet on mustat.. On ne aika synkät, mutta ku piti valita sen ja lilan välillä ni päödyin noihin..

   Kiva että teillä on ainaki ollu onnistunu hankita! :)

   Poista