25 helmikuuta, 2014

Kun äitiä ei väsytä..

AAAAAAAAAAAA oon niin, niin tyhmä! 

Elea nukkuu nätisti omassa sängyssään, Vila tuhisee vieressä, Eemikin nukkuu kuorsaamatta ja silti tämä äiti valvoo! Puolentoista tunnin alku-unet nukuin jo, kunnes heräsin 00.30 ja sen jälkeen ei vaan uni oo enää tullut.. Varmasti nukahtamista auttaa se, että tähän aikaan yöstä kirjoittelen blogia ja selailen fb:n nettikirppiksien valikoimaa. Haaveilen uusista, ihanista vaatteista tytöille. Haaveilen uudesta objektiivista, valokuvauskurssista, ripsienpidennyksistä, kampaajasta, Pandora-rannekorusta, ruoasta, mökkireissusta, uudesta naulakosta, eteisen maalauksesta, sisustuksesta.. Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Akkukin alkaa loppua ja laturi ei ylety sänkyyn asti. 

Näinkö mulle kostetaan se, että viimeyönä nukuin niiiiiin hyvin? Vila nukkui heräämättä 23-06, enkä muista että itekkään olisin herännyt kertaakaan tuona aikana. Aamulla olo oli niin pirteä ja hyvä. Jaksoin oikeen siivota ja pyörähtää kirppiksellä tyttöjen kanssa vaikka olin suunnitellut sen iltapäivälle. Eemille meni (again) pitempään töissä, joten onneks kävin jo päivällä niin iltapäivälle jäi vaan kaupassakäynti. Ens viikolla Eemi on luvannut pitää pari päivää isyyslomaa joten me ehkä kerettäis jopa tehdäkkim jotain, can't wait! :)

Tässä ei nyt tainnut olla oikeen mitään ideaa, mutta kirjoitimpa kuitenkin.. =D Nyt on pakko laittaa puhelin lataukseen ja silmät kiinni että aamulla jaksais herätä.. Hyvää yötä! 

Oon tyhmä myös siks, että ihan tosisaaan haaveilen kaiken muun lisäks myös kesäkunnosta, ja silti syön yö/iltapalaks tämmöstä paskaa:


Oonko kertonut että rakastan keksejä?

3 kommenttia:

 1. Voi Vila!!!! Hugo ei vieläkäön oo nukkunu tommosta pätkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Elea tais olla kans tasan 2kk ku se nukku ekaa kertaa täyden yön.. :P

   Poista
 2. Hei! Haastoin sinut blogissani :)
  http://kaksijakautuukolmeksi.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

  VastaaPoista