06 helmikuuta, 2014

Neuvola ja paljon muuta

Molemmat tytöt on päikkäreillä. Mun oma pieni hetki.. Lelut on levitettynä pitkin kämppää, pyykkiä olis pestävänä,  tiskikoneessa puhtaat astiat oottaa tyhjentäjää ja ruoka pitää saada valmiiksi ennen Elean heräämistä. Nyt aion kuitenkin hetken lepuuttaa mun kipeetä selkää ja maata sohvalla. 


Kaks aivan surkeeta päivää takana.. Tyhmä äiti söi kiinalaisessa ravintolassa tulista ruokaa ja vauvan maha tuli kipeeks. Vilan kans on siis ollu tosi vaikeeta, ja toinen on aivan raukka kun ihan selvästi on kipee eikä mikään auta. :( Eilen illalla masuvaivat alkoi helpottaa, ja yö meni jo tosi hyvin.

Elea heräs tänään vasta vähän yli yhdeksän. Ihanaa kun sai nukkua vähän pitempään, vaikka sen takia ei keretty perhekerhoon joka olis alkanut 9.30.. No, meillä on ollut oikeen mukavaa kyllä kotonakin. Me ollaan kaikki oltu niin hyvällä tuulella ja koko aamupäivä on mennyt jotenki niin hyvin.Miten voikaan niin pienet asiat vaikuttaa niin positiivisesti päivän kulkuun; Vila ei oo ollut ollenkaan itkunen enää tänään. Elea on syönyt niin nätisti, eikä noussut kertaakaan seisomaan syöttötuolissa. Mun ei oo myöskään tarvinu kertaakaan käydä hakemassa sitä keittiön pöydältä alas, josta alkaa kamala huuto. Tyttö ei oo kertaakaan tänään tyhjentänyt jääkaapin tai roskiksen sisältöä olohuoneen lattialle. Me ollaan leikitty sisällä ja ulkona, oon jopa saanut meikattua, ja käytiin kaikki yhdessä neuvolassa punnitsemassa vauva. Ollaan kyllä myös pesty Elean nallea, jota tyttö yritti opettaa käymään pytyllä. Eipä siinä voinut (näin hyvän aamun jälkeen) kuin nauraa, kun Elea aivan innoissaan tulee olohuoneeseen ja sanoo "Nalle pisssssaaa! Nalle pisssaa!" ja osottelee vessaan. Kyllä, Nalle oli hienosti (ite?) mennyt pöntölle pissalle ja vahingossa(?) tippunu sinne.. :DVauvan neuvolakäynti jäi vähän pikaiseksi kun tuo Elea oli mukana sähläämässä. Kaikki oli kuitenkin ihan normaalisti, viikkopainonnousu reilu 200g/vko. Tämä pikkunen kasvaa ilmeisesti vähän reippaammin kuin tuo ihana isosisko. :) Painoa en kyllä tiedä koska terveydenhoitaja unohti merkitä sen korttiin, enkä ite punnituksessa kiinnittänyt sen kummemmin huomiota niihin lukuihin.. :D 

Olihan se eilen myös pakko leipoa vähän. Runebergin tortut on varmaan mun ihan yks lempparileivoksista!♥Ja pakkohan oli myös syödä kaikki kerralla, eihän noita muuten voi syödä kuin Runebergin päivänä, eikä ne mitenkään ois säilynyt vuotta kaapissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti