18 tammikuuta, 2014

Täällä taas!

Mulla olis niin paljon asiaa ja kerrottavaa, etten tiedä mistä alottaisin.. Monta kertaa oon taas aikonut tulla kirjoittamaan, mutta kädet on kyllä aika täynnä jatkuvasti. Vaikka hemoglobiini oli kontrollissa huimat 155, mua väsyttää edelleen. On täällä kuitenkin vaikka mitä tapahtinut vaikka hiljaista on blogin puolella ollut..



Ollaan käyty vauvan kanssa ekassa neuvolassa, joka siis oli vielä tämän mun raskausajan tätin luona. En tiedä onko tämä nykyään ihan normaalikäytäntö (Elean aikana ei), mutta siellä tarkastettiin samalla mun vointi. Aristavaa kohtua lukuunottamatta kaikki oli ihan normaalisti. Hb oli siis noussut normaalilukemiin, verenpaineet hyvät, ja paino lähtölukemissa. Tästä ei oo kuin suunta alaspäin! Oikeesti mun ei kyllä ois pakko laihtua, mutta kiinteytyä kyllä haluan. Maaliskuun alusta jatkuu mun salijäsenyys, nähtäväksi jää että kerkeenkö taltuttaa tämän mun kotiäiti-lookin ennen sitä ja raahattua tuon mun roikkulimahan jumpalle.. Toivottavasti. :D Samalla käynnillä punnittiin nopeasti vaan vauva, ja hyvin oli paino lähtenyt nousuun. Lukemaa en nyt muista, kun en saanut sitä mihinkään vielä ylös, mutta hieman yli syntymäpainon ollaan nyt päästy. :)

Muisti pätkii tooosi pahasti. Väsymys sen ilmeisesti tekee, mutta välillä on kyllä pakko miettiä ettå mitähän tästä vielä tulee kun ihan oikeasti kaikki unohtuu. Antibiootit, juuri käydyt keskustelut, pyykit koneeseen, neuvola-ajat (oon tällä viikolla soittanut sinne kaks kertaa ja varmistellu aikoja), syöminen, ihan kaikki. Huhhuh.. :D Empä siis nyt kykene muistamaan että oonko teille kirjoitellut siitä äitipolin kontrollista.. Kaikki oli siis oikein hyvin. Kaavintaa ei tarvittu, ja vointikin on jo oikein hyvä. :)

Tiistaina (?) pääsin jopa kaupunkiin asti tarkistamaan pikaisesti alennusmyynnit kun Eemillä oli aamupäivä vapaa töistä.   Sain tytöille ja Eemille vaatteita, itelle täytyy kattoa sitten kun on enemmän aikaa. Olin aivan innoissani, kun kerrankin kaikki sujui lähes suunnitelmien mukaan; ostin vain yhdet normaalihintaiset housut Elealle, muuten kaikki oli aletuotteita. Käväisin myös Tiimarissa jossa oli alkanut konkurssimyynnit. Kaikki tuotteet oli vähintään -50%. Sieltä ostin lisää askartelutarvikkeita, ja innostuimpa niin paljon että päätin tehdä ristiäisiin kutsut tekstiviestien sijaan.

Ristiäiset meillä on jo kahden viikon päästä, 2.2. En millään malta oottaa! Tiimarista ostin siis myös tarvikkeet kutsuihin, ja niitä oon tässä nyt parina päivänä yrittänyt vähän värkätä. Aika mahdoton homma, ainakin jos Eemi ei oo kotona.. :D

Me täällä edelleen kovasti haetaan rytmiä, opetellaan uutta arkea ja haaveillaan siitä että joskus olisi aikaa istua edes hetki ihan rauhassa paikoillaan. :D (Tosin sain yks päivä kokeilla sitä kun vauva ja Elea nukkui kokonaiset 10 minuuttia samaan aikaan, Elea sohvalla ja vauva vaunuissa..)



Ja mun pieni Elea osaa jo kolmen sanan lauseita! ♡
 "Onko äiti teeä (sielä) ?" Kaikki on aina sielä, ja vielä hienojakin. Just kun kerkesin masentua mun tisseistä (maidonnousun tasaannuttua ne on mitä on..), tuli tuo ihana tyttö katsomaan kun syötin vauvaa,  ja sanoi: "Onko titti teeä? Hieeeno!" ♥ 

2 kommenttia:

  1. Hei sinä kuumeilija, odottaja tai äiti! Tule tutustumaan Keinuhevoseen.

    Keinuhevonen on:

    Syyskuussa 2013 perustettu yhteisö.
    Keskittynyt perheellisiin ja perheestä haaveileviin.
    Facebookissa yli 60tykkääjää.
    Uusi foorumi avattu 11.1.2014.

    https://www.facebook.com/keinuhevonen
    www.keinuhevonen.munfoorumi.com

    VastaaPoista