28 tammikuuta, 2014

Kakkua


Siinä se on!
 Tämän kasasin siis vaan pikasesti valmispohjista ja väliin laitoin mansikkarahkaa ja suklaakermaa. Reunoja en saanut pursotettua ollenkaan kun pohjat ei ollut ihan kohillaan ja tuo jäi aika matalaksi kun en meille viitti isompaa tehdä.. Ristiäisiin olis tarkoitus tehdä sitten isompi ja nätimpi kakku. Pointtinahan nyt oli se, että ainakin tiedän että osaan tuon pursotuksen tehdä. :) Netistä löysin tuon mallin jo kauan ennen vauvan syntymää, ja siitä lähtien oon haaveillut että jos vaan osaisin.. Helppoahan tuo oli kun vaan pääsi tekemään. Yksinkertaiset ohjeet löysin täältä.


Kauaa ei tätä keretty ihailla, kun Elea oli jo käynyt maistamassa. Kyllä on niin nopea tyttö että ei tarvi kauaa olla selin kun se on jo kerennyt tehdä vaikka mitä! Istuttiin sitten pöydän ääreen yhdessä syömään kakkua. 

Ja kerta meillä aiheena näyttäis olevan ruoka, niin kerrompa vielä että lohturuokaahan sitä eilen oli pakko käydä syömässä. Käytiin Eemin siskon kanssa meidän ihan vakkaripaikassa. Pedrina's ei petä koskaan! ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti