20 tammikuuta, 2014

Mikä ihana maanantai!

Tänään voin ihan rehellisesti sanoa, että meillä on ollut niiiiin ihana päivä!  Uuteen arkeen tottuminen vie varmasti aikansa, mutta eteenpäin mennään koko ajan. Tänään oli ensimmäinen aamu, kun en Eemin töihin lähtiessä miettinyt että miten pärjään seuraavat kahdeksan tuntia kun joudun jäädä yksin tyttöjen kanssa. En, vaikka vauva oli ähinällään herättänyt mut yöllä ehkä miljoona kertaa. Vauva oli aamun hereillä, ja aivan tyytyväisenä vielä. Aikaisemmin se vähäinenkin hereilläolo on ollut semmosta ähinää ja masuvaivojen valittelua, mutta ei tänään. :) Elea oli niin reipas eikä varmasti mitään "tuhmuuksia" tehnyt koko aamuna. Ilmeisesti tuo ihana isosiskokin nautti kun vauva ei vienyt jatkuvasti äitin huomiota muualle ja meillä oli myös aikaa leikkiä ja höpötellä yhdessä vaikka vauva sylissä olikin paljon. 



Innostuttiin sitten lähtemään Pippurille (täällä!) käymään, kun oltiin kaikki niin hyvällä tuulella ja virkeinä. Lähtökin meni niin hyvin ja jotenkin vaivattomasti. Ihanaa käydä välilllä jossain muualla, aika kuluu niin paljon nopeammin kun on jotain tekemistä, ja muutakin juttuseuraa kun tuo Elea. Lisäksi meidän elämä tuntui taas "normaalilta". Sitä oon kaivannut kovasti, varsinkin ensimmäiset viikot. Vihdoin tuntui siltä, että kaikki on kuin ennen, paitsi että meillä on yks pieni rakkaus mukana vielä. <3 Niin mukava oli vihdoin jaksaa/uskaltaa lähteä yksin näiden kahden kanssa liikenteeseen, että eipä tämä tyhmä äiti muistanut kelloa katsoa ja pian olikin jo Elean päikkäriaika josta hän kyllä ilmoitti niin että varmasti Pippurin naapurit ja naapurintalojen asukkaatkin tajus sen.. No, kotona onneks uni tuli sitten heti, ja kerkesin itekkin vähän levätä vauva sylissä sohvalla. 

Väsymys on painanut vähän, esimerkiksi eilen nukahdin saunaan istuma-asentoon.. Tänään ei kuitenkaan väsymyksestä oo ollut tietoakaan. Oon kyläilyn lisäksi mm. siivonnut, leiponut eilisistä perunamuuusin lopuista rieskaa (Kitos Pippurin, tajusin miten helppoa se on. Oon rakastunu!), ja leivoimpa vielä vadelma-valkosuklaa-kakunkin joka odottaa huomisia koemaistajaisia jääkaapissa.. Oon niiiiin täynnä virtaa! 


Jauhojen kanssa voi vissiin soveltaa ihan oman maun mukaan,
ite tein taikinan tuplana ja laitoin vehnäjauhoja, sämpyläjauhoja ja kaurahiutaleita.
Niin helppoa, nopeaa ja hyvää! ♡

Laitan tähän perään vielä muutaman kuvan viikonlopulta. Maalailu Elean kanssa on ainakin niin hauskaa (vaikka sotkuista) puuhaa, kun uloskaan ei näillä pakkasilla oikeen tarkene mennä :/ Mun harmiks huomattiin että suihku ei toimi vasta sen jälkeen, kun Elea oli levittänyt puolet maaleista naamaan ja hiuksiin.. :D 


Toivottavasti muillakin on alkanut viikko yhtä hyvin kuin meillä! :)

1 kommentti:

  1. Ihanaa kun sielläkin on ollut huippu maanantai! Meillä oli myös, paras aikoihin :)

    VastaaPoista