03 syyskuuta, 2013

Neuvola rv 23+5

Eilen päästiin siis taas neuvolaan. Siellä on kyllä joka kerta niin mukava käydä,  vähän jotain vaihtelua tähän arkeen. Miinuspuolena täytyy kyllä mainita että joka kerta pitää käydä puntarilla.. Jälleen kerran tuo paskamainen kapistus vei jalat mun alta, kun näytti lähes 2kg enemmän kuin viimekäynnillä. :( Viikkopainonnousu oli siis vajaa 500g. Ennen tätä mulla oli kyllä tunne että en varmasti oo lihonu niin paljoa ku viime kuussa, mutta toisin kävi. Nyt huomaan muka jokaisesta kuvasta/peilikurkkauksesta kyllä jokaisen kilon mun leuassa ja poskissa.. Nyt pitää koittaa kyllä vähä ottaa itteä niskasta kiinni ja jättää herkut vähemmälle.

Hb oli laskenu aika rajusti, nyt oli 112, joten loppukuun neuvolan jälkeen saa varmaan alottaa rautalisän.. Onneks en mitään huomattavaa väsymystä oo potenu, joten eipä tuo vielä ainakaan häiritse. Aamulla kävin labraan jättämässä näytteet kun proteiini oli vähän plussalla, tuskimpa mitään vakavaa kuitenkaan kun mitään muita oireita esim. pissatulehuksesta tai raskausmyrkytyksestä ei oo ollu. :) Pikku-ihmisen syke oli 150 paikkeilla, eli hyvä, ja sf-mitta 20cm. Kaikenkaikkiaan siis hyvin meillä menee, seuraava aika on lääkärineuvolaan kuun lopulla. Sain raskaustodistuksen joka tänään pitäis Kelaan viedä, ja lomakkeet äitiysavustusta, lapsilisää ja vanhempainpäivärahaa varten täyttelin tuossa aamulla koneella. 

Iltapäivästä pääsin vielä puolukkaan kyykkimään. Vähän jäi sato vajaaks kun Eemillä oli illasta menoa ni mun täyty kiirehtiä kotiin Elean kans. Elea aivan rakastu puolukoihin, raakana ja ilman sokeria olis syöny niin paljon kun ois vaan antanu. :D Pikkutyttö sai marjoja iltapuuroon ja aamulla saatiinki vispipuuroa aamupalaks. :) Vielä pitäis vähän hilloa keitellä.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti